Η ύψους 2,13 μέτρων Lindsey Walker πέρασε τα 21 πρώτα χρόνια της ζωής της ως… Greg. Ο Greg ήταν ένας νεαρός φερέλπις μπασκετμπολίστας, με πολλά προσόντα και πολλές πιθανότητες να παίξει μέχρι και στο ΝΒΑ!

Όμως ο Greg δεν άντεχε άλλο την… «ανδρική» ζωή του, καθώς μέσα του ένιωθε πάντα γυναίκα!

Και αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του.

Πλέον εκτός από το να μπει στα ρεκόρ Γκίνες ως η πιο ψηλή τρανσέξουαλ στον κόσμο, η Lindsey ελπίζει να μπει και στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016.

Η Lindsey έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όταν ήταν ακόμη «Greg» προσπαθούσε μέσα από την εικόνα του νεαρού αθλητή, που τον περιτριγυρίζουν γυναίκες, να «καλύψει» τα πραγματικά της αισθήματα και αποφάσισε να σταματήσει να παίζει το αγαπημένο του άθλημα.

«Τότε πήγαινα σε πολλά πάρτι. Ήμουν πολύ δημοφιλής και έπινα πολύ. Όμως τελικά το μπάσκετ ήταν για μένα μια “κάλυψη”. Κανείς δεν είχε ιδέα για το τι συνέβαινε μέσα μου. Μέχρι που μια μέρα δεν άντεξα άλλο. Στη μέση της σεζόν, ενώ βρισκόμουν στο τρίτο έτος, αποφάσισα να παρατήσω το μπάσκετ, να σταματήσω να αθλούμαι και να κάνω βάρη. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου και νιώθω ωραία» είπε η ίδια.

Η Lindsey πήγε σε ειδικό γιατρό που της έδωσε ορμόνες, οι οποίες τη βοήθησαν να αλλάξει την εικόνα και την προσωπικότητά της.

«Ένιωθα πολύ πιο ήρεμη. Μέσα σε έξι εβδομάδες είδα το σώμα μου να αλλάζει. Άρχισε να μεγαλώνει το στήθος μου, μειώθηκε η τριχοφυΐα και το δέρμα μου έγινε πιο απαλό. Ακόμη, μειώθηκε η σεξουαλική ορμή που είχα ως άντρας» πρόσθεσε.

Θυμάται ότι όταν ήταν παιδί και ντυνόταν με τα ρούχα της μητέρας της οι γονείς της τη μάλωναν και την έβαζαν τιμωρία. Γι’ αυτό είχε αποφασίσει να κρύβει τα πραγματικά της συναισθήματα, που δεν ήταν άλλα από το ότι ένιωθε πως ήταν ένα κορίτσι που είχε γεννηθεί σε σώμα αγοριού.

«Ποτέ όμως δεν έπαψα να θέλω να παίζω μπάσκετ επαγγελματικά. Αυτό που μισούσα ήταν ότι έπρεπε να κρύβω τον πραγματικό μου εαυτό μέσα από την “εικόνα του αθλητή”».

Η Lindsey πιστεύει ότι αν είχε αρχίσει τη διαδικασία «μετάβασης» πριν από την εφηβεία δε θα είχε ψηλώσει τόσο πολύ.

Τώρα σχεδιάζει να κάνει επέμβαση για να απαλύνει τη δομή των οστών του προσώπου της και να προχωρήσει και σε αλλαγή φύλου.

«Ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλοι σαν κι εμένα εκεί έξω, που είναι πολύ ψηλοί και εξαιτίας αυτού φοβούνται να παραδεχτούν τα συναισθήματά τους. Είναι πολύ δύσκολο να το “παίξουν” γυναίκες. Θέλω αυτά τα “κορίτσια” να με δουν, να δουν ότι έχω ύψος 2,13 και ότι δεν φοβάμαι να πω ποια είμαι. Αυτό θέλω να πετύχω με το ρεκόρ Γκίνες» είπε ακόμη.


Η Lindsay όταν ακόμη ήταν… Greg

Διαβάστε ακόμη αυτό το άρθρο: «Ο μπασκετμπολίστας που άρχισε να φορά… τακούνια»