Πραγματική ηρωίδα είναι μια μητέρα από το Henryville στην Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία έβαλε μπροστά το σώμα της για να σώσει τα παιδιά της από ένα θανατηφόρο ανεμοστρόβιλο.

Η 36χρονη Stephanie Decker όταν ειδοποιήθηκε από τον άντρα της, ότι ο σίφουνας κατευθύνεται προς το σπίτι τους, έβαλε τα δύο παιδιά στο υπόγειο και ξάπλωσε πάνω τους για να τα προστατέψει.

Η μητέρα έχασε το ένα της πόδι από το γόνατο και κάτω και από το άλλο της πόδι έχασε το κομμάτι από τον αστράγαλο και κάτω. Ευτυχώς ο 8χρονος Dominic και η 5χρονη Reese βγήκαν χωρίς γρατζουνιά από το σπίτι.

Η κατοικία της οικογένειας καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ το νοτιοδυτικό μέρος της περιοχής χτυπήθηκε από σειρά ανεμοστρόβιλων την περασμένη Παρασκευή με τραγικό απολογισμό 39 νεκρούς και πολλούς άστεγους.

Παρόλο που το σπίτι καταστράφηκε, η οικογένεια γιορτάζει που είναι ασφαλής. Η Decker νοσηλεύεται αυτές τις μέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Louisville.

Όταν ο άντρας της τη συνάντησε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο, της είπε: «Είσαι ζωντανή και θα δεις τα παιδιά σου να μεγαλώνουν».