Πολυγαμικός παρά τα τρία διαζύγια που του έχει κοστίσει η αγάπη του για τις γυναίκες και η ασυγκράτητη επιθυμία του για απιστία παραμένει ο, 73χρονος πλέον, δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του τηλεοπτικού δικτύου κολοσσού CNN, Τεντ Τέρνερ.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Hollywood Reporter», την οποία αναδημοσιεύει το Έθνος, αυτή την περίοδο της ζωής του έχει τέσσερις ερωμένες με τις οποίες μοιράζεται ισότιμα τον χρόνο του. Ισότιμα όπως σημειώνει ο ίδιος σημαίνει ότι σε καθεμία αφιερώνει μία εβδομάδα του μήνα!

Αυτή η… διαχείριση του χρόνου του δεν τον γλιτώνει από την γκρίνια, καθώς στην ερώτηση εάν οι ερωμένες του είναι ευχαριστημένες με το γεγονός ότι τον μοιράζονται απάντησε «περίπου», αλλά ούτε και τον ικανοποιεί πλήρως, αφού μερικές φορές αισθάνεται «κάπως μόνος».

Ακολουθώντας πιστά το μότο ότι για όλα φταιν οι… πρώην κι οι επόμενες, εξομολογήθηκε ότι, αν και έχουν περάσει 11 χρόνια από τον χωρισμό του με τη διάσημη, βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιό Τζέιν Φόντα, ακόμα του λείπει και γι’ αυτό έχει καταλήξει να κάνει αυτόν τον διακανονισμό με τις τέσσερις ερωμένες του.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο Τεντ Τέρνερ καθ’ όλη τη δεκαετία που ήταν παντρεμένος με την Τζέιν Φόντα (1991- 2001) την απατούσε, κάτι που είχε μάλιστα γίνει γνωστό σχεδόν από την αρχή του γάμου τους. Βέβαια, όπως λέει στη συνέντευξή του στο Hollywood Reporter, η απόφασή της να τον αφήσει του ράγισε την καρδιά.

Μάλιστα τονίζει: «Τι μπορούσα να κάνω, να κάτσω και να κλαίω; Εκλαψα έξι ολόκληρους μήνες. Μετά απλά προχωράς μπροστά». Πάντως, ακόμα και τώρα που το πρόγραμμά του είναι κάπως φορτωμένο βρίσκει τον χρόνο να τηλεφωνεί στην πρώην σύζυγό του περίπου μία φορά τον μήνα.

Όσον αφορά τις ταυτότητες των τεσσάρων ερωτικών συντρόφων του, ο Τέρνερ αποκάλυψε μόνο το όνομα της μίας. Πρόκειται για την συγγραφέα Ελίζαμπεθ Ντιούμπερι.

Ο Τέρνερ με περιουσία που αγγίζει τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι στο παρελθόν είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει, αλλά δεν το έκανε γιατί αποφάσισε ότι είναι εναντίον της αυτοκτονίας.