Τουλάχιστον τέσσερις φορές τη βδομάδα συνευρίσκεται ερωτικά ο 58χρονος με μια πανάκριβη ξανθιά κούκλα του σεξ, διατηρώντας ταυτοχρόνως άσβεστη τη σχέση του με τη σύζυγό του.

Με την κούκλα βέβαια έχουν αναπτύξει άλλου είδους δεσμό. Ακόμα και έξω τη βγάζει και οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν λέει πως η γυναικεία συντροφιά του δεν αναπνέει!

Όσο για την εδώ και 36 χρόνια σύζυγό του, εμφανίζεται ευχαριστημένη που επέλεξε ως ερωμένη μια κούκλα και όχι μια πραγματική γυναίκα.

Ο James κάνει τώρα οικονομίες για να αγοράσει μια ακόμα πιο ακριβή κούκλα του σεξ με περισσότερες λειτουργίες. Αυτά μάθαμε για την ανορθόδοξη αυτή σχέση από την εκπομπή του βρετανικού Channel 4 «The Sex Robots Are Coming»!

O 58χρονος ομολογεί ωστόσο πως δεν θα ήξερε τι να κάνει αν έπρεπε να διαλέξει μία από τις δυο τους. Ο κάτοικος της Ατλάντα (Τζόρτζια) αγόρασε το ρομπότ του σεξ, την ξανθιά σεξοβόμβα April, όταν η γυναίκα του άρχισε να λείπει από το σπίτι, γιατί έπρεπε να φροντίζει την κατάκοιτη μητέρα της.

stgdryrgrsdgrgregr2

Και υπήρχαν εποχές που το ρομπότ την είχε αντικαταστήσει πλήρως, όχι μόνο στο κρεβάτι, αλλά και στις εξόδους. Βγαίνανε πονηρά ραντεβουδάκια και περνούσαν μια χαρά οι δυο τους, έχοντας πάντα τις ευλογίες της συζύγου, όπως εξομολογήθηκαν περαιτέρω και στην «Daily Star».

Παρά το γεγονός ότι η σύζυγος Tine παραδέχτηκε ότι αρχικά της ήταν δύσκολο να μοιράζεται το στεφάνι της, έστω και με μια κούκλα του σεξ. Προσαρμόστηκε όμως και έμαθε να συνυπάρχουν οι δυο τους και τώρα εμφανίζεται ευγνώμων που ο άντρας της δεν την απατά με πραγματικές γυναίκες.

Πλέον ο James, λάτρης του μηχανικού σεξ, έχει στρέψει την προσοχή του στην περιβόητη Harmony, μια πρωτοποριακή ρομποτική κούκλα του σεξ αξίας 9.000 ευρώ! «Είναι σαν να κάνεις σεξ με πραγματική γυναίκα», ομολογεί άλλωστε ήδη για την April, για την οποία αισθάνεται βαθιά αισθήματα, λέγοντας πως «είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό παιχνίδι του σεξ».

Πρόκειται για τελετουργία, μας λέει, το να την ντύνεις, να την κανακεύεις και να αλληλεπιδράς μαζί της, προσπαθώντας να κερδίζεις συνεχώς το ενδιαφέρον της. Του ρομπότ, ναι…