Είναι γνωστό πως η φαντασία ενός τρίχρονου παιδιού και η επινοητικότητά του, όταν είναι να κάνει κάποια εξερεύνηση ή να σκεφτεί μία σκανταλιά- βλέπε να στείλει τους γονείς του αγκαλιά με τα ηρεμιστικά- είναι ανεξάντλητες. Αν το συνδυάσει κανείς και με την άγνοια κινδύνου και την αγάπη προς τις ριψοκίνδυνες καταστάσεις, δεν είναι παράξενο που δύο τρίχρονα παιδιά το έσκασαν από παιδικό σταθμό στην Κίνα και βρέθηκαν μέσα στη μέση δρόμου μεγάλης κυκλοφορίας.

Είναι βέβαια, προφανώς, πολύ επικίνδυνο.

Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας δείχνει τους μικρούς Ιντιάνα Τζόουνς να αξιοποιούν την ευκαιρία της ξεκλείδωτης πόρτας στον παιδικό σταθμό και να βγαίνουν από το κτίριο χωρίς κάποιος από τους φροντιστές να τους αντιλαμβάνεται.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τη Daily Mail, συνέβη στην επαρχία Guangdong της Κίνας χθες, σε παιδικό σταθμό που περιγράφεται ως ιδιωτικός χωρίς όμως να αναφέρεται το όνομά του.

Μετά την «απόδρασή» τους, τα δύο νήπια φαίνονται ξανά από κάμερα παρακολούθησης της κυκλοφορίας να τρέχουν κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου και μάλιστα σε δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας και υψηλών ταχυτήτων.

Παρούσα στη σκηνή βρέθηκε μία αστυνομικός, η οποία είδε ξαφνικά τα δύο μικρά να τρέχουν μέσα στον δρόμο. «Τους φώναξα και δύο συνάδελφοί μου έτρεξαν και τα έπιασαν. Έκαναν σήμα και στα οχήματα να επιβραδύνουν μέχρι να απομακρυνθούν τα παιδιά με ασφάλεια».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα παιδιά τη γλίτωσαν χωρίς κάποιον τραυματισμό.

mejshab2 j0bp3ptt 7t2mq48d prtjn8m2