Η NASA έχει πολλές θεωρίες συνωμοσίας να αντιμετωπίσει αυτή τη στιγμή, καθώς οι υποστηρικτές της άποψης πως η προσσελήνωση του Apollo 17 δεν συνέβη ποτέ ξαναχτύπησαν πρόσφατα με νέες «αποδείξεις».

Κι έτσι η NASA έχασε την ψυχραιμία της, καθώς βαρέθηκε προφανώς να απαντά σε ένα σωρό ανοησίες. Όπως αυτές γύρω από τον Πλανήτη Χ, τον επονομαζόμενο «Νιμπίρου», που θέλουν οι συνωμοσιολόγοι να χτυπά τη Γη και να αφανίζει τα πάντα από την επιφάνειά της.

Οι οπαδοί του Νιμπίρου χτύπησαν ξανά, αυτή τη φορά συνάντησαν όμως τη μήνη του αστρονόμου της NASA, David Morrison: «Μου ζητάτε μια λογική εξήγηση σε μια εντελώς παράλογη ιδέα», είπε στο «Big Picture Science», «δεν υπάρχει τέτοιος πλανήτης, δεν υπήρξε ποτέ και πιθανότατα δεν θα υπάρξει και στο μέλλον. Αλλά συνεχίζει να αναδύεται ξανά και ξανά!», είπε εξοργισμένος.

rytytfhfjhkjfvrrngyj1

Και πιθανότατα έχει δίκιο, καθώς ο Νιμπίρου θα κατέστρεφε υποτίθεται τη Γη τρεις φορές το 2017! Για τις 23 Σεπτεμβρίου μάλιστα, όταν θα αφάνιζε ξανά τη ζωή στον πλανήτη μας, η NASA είχε εκδώσει ακόμα και ανακοινωθέν για να καταλαγιάσει τους φόβους του κοσμάκη, τώρα όμως έχει κουραστεί με τα καμώματα των συνωμοσιολόγων…