Οι περισσότεροι από μας ξέρουμε καλά πόσο δύσκολα βγαίνει ο μήνας και ειδικά εκείνες οι τελευταίες ημέρες του.

Έτσι και ο Adam Fletcher, ο οποίος δεν ζήτησε ωστόσο δανεικά από οικογένεια και φίλους, αλλά απευθύνθηκε κατευθείαν στην πηγή του φαγητού.

Έστειλε λοιπόν ένα μήνυμα στη βρετανική αλυσίδα εστιατορίων Just Eat και ξεκίνησε τα παζάρια. Τους είπε ότι δεν είχε φάει τίποτα όλη νύχτα και δεν θα έτρωγε κιόλας, καθώς πληρωνόταν την επομένη.

Την επομένη πληρώνονταν όμως και οι υπάλληλοι της Just Eat, κι έτσι κατάλαβαν καλά το δράμα του. Τον ρώτησαν λοιπόν τι είναι διατεθειμένος να κάνει για μια δωρεάν παραγγελία, εκείνος απάντησε πως θα έκανε τα πάντα για να βάλει λίγο ζεστό φαγάκι στο στόμα του και οι διαχειριστές του Facebook λογαριασμού του Just Eat χτύπησαν ξανά.

shutterstock700365352

Ξέρετε τι του ζήτησαν; «Έχεις κάνα καλό αστείο;»! Ο Adam τους έριξε δυο-τρία αστειάκια που είχαν να κάνουν με φαγητό, και εκείνοι του έστειλαν στο mail του μια δωροεπιταγή 15 λιρών για να την εξαργυρώσει άμεσα.

Ο Adam παραδέχθηκε αργότερα πως το έκανε σαν αστείο, μιας και δεν περίμενε ποτέ πως θα έπαιρνε δωρεάν φαγητό. «Νόμιζα πως με κορόιδευαν με τα αστεία», είπε σε βρετανικό δίκτυο, «αλλά προφανώς όχι»…