Δύο νεαρά αδέρφια στην Αμερική βρέθηκαν με το αυτοκίνητό τους σε ένα πάρκινγκ. Με μία παιχνιδιάρικη διάθεση έβαλαν δυνατά μουσική και ο 19χρονος Μέλβιν Μπράουν βγήκε από το αμάξι, ρίχνοντας μερικές r’n’b κινήσεις.

Ξαφνικά, μπαίνοντας πάλι στο αμάξι, άκουσε την αδερφή του να ουρλιάζει αλλά δεν κατάλαβε αρχικά προς τι οι φωνές. Μόλις ωστόσο κοίταξε μπροστά του σε ένα άλλο παρκαρισμένο αμάξι του λύθηκε η απορία. Μία γυναίκα, η οποία άκουσε τη μουσική και ζήλεψε τους χορούς, έριξε και εκείνη τις «γυροβολιές» της, ενθουσιάζοντας τα παιδιά στο αμάξι, τα οποία ζητωκραύγαζαν.

«Απλά χαζολογούσαμε. Δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Μόλις άκουσα την αδερφή μου να ουρλιάζει γύρισα και αντίκρισα το πιο όμορφο θέαμα της ζωής μου», σχολίασε ο νεαρός στο nj.com. «Όταν το ποστάραμε στο Twitter μέσα σε μία εβδομάδα είχε 80.000 retweets και 130.000 likes. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τέτοια απήχηση. Το μετάνιωσα που δεν της μίλησα κατευθείαν εκείνης της γυναίκας. Μακάρι να την ξαναβρώ και να χορέψουμε μαζί», είπε με παράπονο ο 19χρονος.