Ήταν μια φυσιολογική ημέρα σε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης σε προάστιο του Μπάφαλο στις ΗΠΑ. Μέχρι που ένας άντρας μπήκε σε αυτό και ζήτησε δουλειά.

Η κατάληξη ήταν ολόκληρη η πρόσοψη του καταστήματος να δεχτεί σφαίρες και ο άντρας που ζητούσε δουλειά να βρεθεί πίσω από τα σίδερα.

Οι εισαγγελείς της περιοχής ανέφεραν ότι ο 29χρονος Τράβις Γκριν μπήκε μέσα στο κατάστημα το απόγευμα της Τρίτης και ζήτησε να συμπληρώσει μια αίτηση για δουλειά. Για κάποιον λόγο όμως που δεν έχει διευκρινιστεί, εκνευρίστηκε, αποχώρησε από το μαγαζί και επέστρεψε με ένα αυτόματο όπλο που είχε στο αμάξι του.

Άρχισε τότε να πυροβολεί την πρόσοψη του καταστήματος, που δέχτηκε περισσότερες από 20 σφαίρες, σύμφωνα με την αστυνομία, καταστρέφοντας τη γυάλινη πόρτα και τα παράθυρά του.

Ένας 53χρονος άντρας που βρισκόταν έξω από το κατάστημα τραυματίστηκε στον ώμο του. Ο ιδιοκτήτης ενός διπλανού καταστήματος μπήκε στο αμάξι του και έπεσε πάνω στον Γκρίν, ο οποίος τότε διέφυγε από το σημείο. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από την αστυνομία και βρίσκεται στη φυλακή, χωρίς να του παραχωρηθεί το δικαίωμα να πληρώσει εγγύηση.

«Τα μάζευε όλα. Η πίεση μαζευόταν με τον χρόνο. Πιστεύω ότι έφτασε στα όριά του», δήλωσε η μητέρα του δράστη που απέδωσε τη συμπεριφορά του στο γεγονός ότι είχε απολυθεί προηγουμένως από μια δουλειά, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τον γάμο του.