Θυελλώδεις αντιδράσεις προκαλεί σήμερα στην Κίνα η ανάρτηση ερασιτεχνικού βίντεο στο ίντερνετ, στο οποίο εμφανίζεται ένα αγοράκι 4 ετών, να τρέχει στο χιόνι φορώντας μόνο το εσώρουχό και τα παπούτσια του.

Το αγοράκι, το οποίο υποχρεώθηκε από τους γονείς του να τρέχει σε ένα γεμάτο από χιόνι πεζοδρόμιο, εμφανίζεται συχνά να κλαίει και να εκλιπαρεί τους γονείς του να το πάρουν αγκαλιά. Αντίθετα, αυτοί το προτρέπουν να συνεχίσει να τρέχει και του ζητούν ακόμα και να ξαπλώσει στο χιόνι.

Οι γονείς του παιδιού δικαιολογήθηκαν για την πράξη τους τονίζοντας ότι έβαλαν το παιδί τους να τρέχει γυμνό μέσα στο κρύο προκειμένου να ενδυναμώσουν το χαρακτήρα του και να ενισχύσουν τον οργανισμό του, ο οποίος είναι ευάλωτος, μιας και το παιδί γεννήθηκε πρόωρο!

Ο πατέρας του, επιχειρηματίας από τη Νανκίν της ανατολικής Κίνας, πήγε τον περασμένο μήνα με την οικογένειά του διακοπές στη Νέα Υόρκη με την ευκαιρία του νέου σεληνιακού έτους, όπως δήλωσε ένας συνεργάτης του.

«Το παιδί, το οποίο είχε γεννηθεί πρόωρα και με κακή υγεία, ακολουθεί από πολύ μικρότερη ηλικία αυστηρό πρόγραμμα με σκοπό να ενδυναμωθεί ο χαρακτήρας του και να ξεπεραστούν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει», δήλωσε ο Σιν.

«Πριν τρέξει έκανε μισή ώρα ζέσταμα», υποστήριξε ο Σιν.