Απαρηγόρητος ήταν ο 69χρονος Βρετανός, αν και πλέον, λίγα μόλις 24ωρα μετά τον πρόσφατο χωρισμό του, ψάχνει ήδη την αντικαταστάτρια της παραλίγο ένατης συζύγου του!

Ο άτυχος στον έρωτα πατέρας, παππούς και προπάππος Ron Sheppard είδε τη μέλλουσα γυναίκα του Cristel Marquez, μια κοπέλα κατά 41 χρόνια νεότερή του, να τον παρατά σύξυλο λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πλέον ψάχνει κάποια «πιο ώριμη», όπως δηλώνει στα βρετανικά Μέσα που έχει πάρει σβάρνα, θεωρώντας την ηλικία των 30 χρόνων την κατάλληλη για κείνον. Λέει μάλιστα πως μιλά ήδη με μερικές υποψήφιες κυρίες στο Facebook, παρά τον πικρό χωρισμό του με την 28χρονη φιλιππινέζα αρραβωνιαστικιά του, για την οποία είχε πιστέψει πως ήταν «η ιδανική».

Ο Ron είχε παντρευτεί την πρώτη του σύζυγο το 1966, στα 19 του χρόνια, την οποία είχε χωρίσει και παντρευτεί αρκετές φορές, αν και μετά ακολούθησαν κι άλλες, στέλνοντας τους γάμους τους στον αστρονομικό αριθμό των οχτώ.

Την Cristel τη γνώρισε στην Ταϊλάνδη το 2015 και την έφερε αμέσως στην Αγγλία, αν και πλέον πιστεύει πως του τα φορούσε, διατηρώντας σχέση με κάποιον άλλο. Απάντησε μάλιστα στον χωρισμό τους ενημερώνοντας το Αλλοδαπών πως η κοπέλα μπορεί να παραμένει στη Βρετανία παρανόμως, αφού πιστεύει πως τον χρησιμοποιούσε απλώς για να βγάλει άδεια παραμονής. Και μετά λένε πως ο έρωτας έχει πεθάνει!

AP_10112514581

Όπως είπε μάλιστα στην «Daily Mail»: «Δεν είχαμε ερωτική ζωή, καμία απολύτως, γιατί επέμενε πως είναι θρησκευόμενη χριστιανή και δεν πίστευε στο σεξ πριν από γάμο. Το σεβάστηκα αυτό και πίστευα τουλάχιστον πως θα γινόταν η νοσοκόμα μου, αλλά αυτή γινόταν συνεχώς ολοένα και πιο απόμακρη».

Υποπτεύτηκε μάλιστα πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τη σχέση τους όταν η κοπέλα του είπε πως είχε χάσει το δαχτυλίδι των αρραβώνων και άρχισε να βγαίνει καθημερινά. «Την αγαπούσα αυτή τη γυναίκα με όλη μου την καρδιά, αλλά θεωρώ πως ήταν για το καλό της που τηλεφώνησα στην Αστυνομία και το Αλλοδαπών, μπας και θελήσει να παραμείνει στη χώρα παρανόμως».

Παραμένει πεπεισμένος πως θα ξαναπαντρευτεί, πιστεύοντας πως η πραγματική αγάπη «είναι κάπου εκεί έξω»…