Οι οδηγοί ταξί ανά τον κόσμο έχουν αντικρίσει πλήθος περίεργων περιστατικών είτε στο δρόμο είτε και μέσα στα αυτοκίνητά τους. Από μεθυσμένους πελάτες μέχρι εγκληματικές ενέργειες που είχαν ολέθρια αποτελέσματα. Πολλά από αυτά έχουν καταγραφεί στις κάμερες που φέρουν τα οχήματα για την ασφάλεια οδηγών και πελατών.

Το περιστατικό ωστόσο που κατέγραψε η κάμερα ενός οχήματος της Uber στη Νέα Υόρκη ωστόσο δεν είναι πρωτόγνωρο. Οι κλοπές δυστυχώς δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Αυτό που είναι ασυνήθιστο είναι το θράσος της δράστριας η οποία έκλεψε τα λεφτά από το κουτί των φιλοδωρημάτων, κοιτώντας την κάμερα… κατάματα.

Μία παρέα τριών ατόμων, δύο γυναικών και ενός άνδρα φαίνεται να κάθεται χαλαρή στο πίσω μέρος του οχήματος χωρίς να προμηνύεται τι έχει στο μυαλό της να κάνει. Σε λίγα δεύτερα και μόλις ο οδηγός σταματά σε κάποιο φανάρι εκείνη βάζει το χέρι της και αρπάζει τα χρήματα.

Τότε και οι 3 επιβαίνοντες βγαίνουν από το ταξί και απομακρύνονται γρήγορα από αυτό. Ο οδηγός αντιλήφθηκε γρήγορα τη ληστεία, βγήκε από το αμάξι, αλλά όπως μετέδωσε η Daily Mail δεν κυνήγησε τους κλέφτες καθώς το θεώρησε ανούσιο.