Δεν συναντάς και κάθε μέρα δημοτικό συμβούλιο που εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις του για τους πολίτες του, κι όμως αυτό ακριβώς έκαναν οι δημοτικοί άρχοντες του βρετανικού Ντόνκαστερ (Νότιο Γιορκσάιρ) σε μια νεαρή μητέρα.

Η Antonia Wright σοκαρίστηκε κομματάκι όταν διάβασε στην επιστολή, πάνω ακριβώς από τη διεύθυνσή της, αυτές τις λεξούλες που δεν μπορεί να ξεχάσει: «Μισώ την κυρία Antonia Wright»!

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω», λέει η 19χρονη μητέρα ενός παιδιού, «δεν έχω μιλήσει ποτέ σε αυτόν τον άνθρωπο στο συμβούλιο. Νομίζω πως αστειεύονταν στο γραφείο και το άφησαν από λάθος πάνω στην επιστολή».

Στην αρχή δεν κατάλαβε ότι το γράμμα ήταν από τον δήμο, πώς να πιστέψει όσα έβλεπαν τα μάτια της. Όταν επικοινώνησε με το δημοτικό συμβούλιο για να διαμαρτυρηθεί, της είπαν πως κανονικά έπρεπε να γράφει «Έχω γράψει στην κυρία Antonia Wright» και κάποιο λάθος πρέπει να έγινε.

fsdfsfsdfstsefsef1

Και πάλι όμως, αναρωτιέται η κοπέλα, τι δουλειά έχει κάτι τέτοιο στον χώρο που γράφεται η διεύθυνση του παραλήπτη; Το δημοτικό συμβούλιο του Ντόνκαστερ ερευνά πλέον την υπόθεση, καθώς η Antonia δεν φαίνεται διατεθειμένη να το ξεχάσει.

«Δεν είναι αποδεκτό», λέει, «δεν είναι ωραίο για κάποιον να του λένε ότι τον μισούν». Σε δική του επιστολή πάντως, ο δημοτικός σύμβουλος Simon Wiles αποκήρυξε το γράμμα χαρακτηρίζοντάς το «απαράδεκτο»: «Δεν είναι αυτός ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει αυτό το συμβούλιο και απολογούμαστε ειλικρινά στην κυρία Wright».

Ποιος τη μισεί τόσο πολύ που να το γράφει πάνω στην επιστολή δεν μάθαμε ωστόσο…