Ο David Choe ανήκει στους ανθρώπους που δούλεψαν για το Facebook χωρίς να πληρωθούν από την εταιρία διεκδικώντας έτσι ένα μερίδιο μετοχών όταν το κοινωνικό δίκτυο θα έμπαινε στο Χρηματιστήριο. Η μέρα αυτή έφτασε και μαζί της ήρθε και η ώρα των πληρωμών για πολλούς. Έτσι ο Choe πρόκειται να γίνει πλουσιότερος κατά… 200 εκατομμύρια δολάρια

Στον 35χρονο, που έκανε τα γκράφιτι στα πρώτα γραφεία του Facebook στο Palo Alto της California το 2005, προτάθηκε από τον τότε πρόεδρο Sean Parker να πάρει κάποιες χιλιάδες δολάρια μετρητά ή να πάρει το ίδιο ποσοστό σε μετοχές όταν η εταιρία θα έμπαινε στο Χρηματιστήριο. Ο Choe επέλεξε το δεύτερο και είναι ένας από τους 1.000 εργαζόμενους – μετόχους που βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνουν εκατομμυριούχοι.

Πρόσφατα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο καλλιτέχνης συνεργάστηκε με τον ίδιο τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ για τα γκράφιτι στους τοίχους των γραφείων του Facebook στο Menlo Park. Επίσης, ο Choe έχει σχεδιάσει και το εξώφυλλο του album του Jay-Z με τους Linkin Park το 2004.