Ιδιοκτήτης εταιρίας λεωφορείων έδειξε την πόρτα της εξόδου σε όλο του το προσωπικό, καθώς όπως τους είπε δεν μπορούσε να τους υπομείνει «λεπτό περισσότερο».

Οι υπάλληλοι της Nippy Bus στο Νότιο Σόμερσετ της Αγγλίας έλαβαν το ραπόρτο στο τέλος της εβδομάδας, ένα εσωτερικό υπόμνημα με χαρακτηριστικό τίτλο «τέλος»! Όπου σημείωνε με νόημα: «Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του παραδίδομαι και του ξέρω ότι δεν πάει άλλο. Δεν πάει άλλο και συνειδητοποίησα πως δεν μπορώ να δουλεύω με σας, τους ανθρώπους στους οποίους δίνω δουλειά, λεπτό περισσότερο».

Και δεν είναι μόνο ότι απέλυσε τους πάντες, άλλα έβαλε και λουκέτο στην επιχείρησή του. «Τα παρατάω για να κυνηγήσω το όνειρό μου του να μη χρειάζεται να δουλεύω εδώ».

AP_17285632216522

Η Nippy Bus σταμάτησε τη λειτουργία της επιτόπου, την 29η Οκτωβρίου, και στο υπόμνημα το αφεντικό έλεγε στους υπαλλήλους να τηλεφωνήσουν κάποια στιγμή για τα προσωπικά τους υπάρχοντα και τα τυπικά με το λογιστήριο, καθώς η πόρτα των κεντρικών γραφείων δεν θα ξανάνοιγε ποτέ.

Την τρέλα του αφεντικού πλήρωσαν 27 οδηγοί λεωφορείου, καθώς η Nippy Bus είχε έναν αριθμό σχολικών και αστικών πούλμαν, ένας εκ των οποίων μίλησε στη «MailOnline»: «Είναι αηδιαστικός ο τρόπος που το χειρίστηκε. Κανένας δεν τον σέβεται. Δεν ήταν καλός συνεργάτης. Δεν μπορείς απλά να θάβεις το κεφάλι σου με τον τρόπο που το έκανε και να μην έρχεσαι αντιμέτωπος με τα προβλήματά σου … Πήγαινε συνεχώς διακοπές στην Ταϊλάνδη. Δεν ήταν ποτέ εδώ. Άφηνε τους άλλους να κάνουν τη δουλειά του»…