Ένα ζευγάρι παράγγειλε από το διαδίκτυο πλαστικά δοχεία που ήθελε να χρησιμοποιήσει ως χώρους αποθήκευσης. Όταν όμως άνοιξαν το πακέτο από την Amazon που έφτασε στο σπίτι τους, έμειναν κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό από το περιεχόμενό του.

Το ζευγάρι από τη Φλόριντα των ΗΠΑ αντίκρισε έκπληκτο 30 ολόκληρα κιλά κάνναβης μέσα στο δέμα, όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας στους δημοσιογράφους, το ζευγάρι ανέφερε ότι βρήκε το «ανεπιθύμητο» πακέτο, ενώ περίμενε τα πλαστικά δοχεία που είχε παραγγείλει.

Όπως σημείωσαν, η Amazon τους πρόσφερε 150 δολάρια ως αποζημίωση για το περιστατικό μέσω email.

box1

Η αστυνομία της Φλόριντα ανέφερε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WFTV9 ότι παρέλαβε τα ναρκωτικά και πως ερευνά την υπόθεση, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη.

«Όταν η πρώτη αστυνομικός έφτασε στο σπίτι, ήταν δύσπιστη. Φοβόμασταν πολύ μέσα στο σπίτι μας ότι κάποιος θα το διαρρήξει και δεν κοιμηθήκαμε για κάμποσες μέρες», ανέφερε το ζευγάρι.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, η Amazon έχει επικοινωνήσει με τους πελάτες για τις ανησυχίες τους και θα συνεργαστεί με τις Αρχές για την ιδιαίτερη υπόθεση.

Το BBC σημειώνει πως η Amazon δεν έχει ανταποκριθεί στην προσπάθεια του δικτύου να επικοινωνήσει μαζί της για κάποιο σχόλιο.