Οι Pussycat Dolls συστάσεις δεν χρειάζονται, καθώς ήταν άλλοτε στην κορυφή της ποπ και πουλούσαν δίσκους με το τσουβάλι.

Μόνο που τώρα ένα πρώην μέλος τους μας λέει πως η μπάντα δεν ήταν παρά βιτρίνα για ένα κύκλωμα πορνείας που περιελάμβανε ακόμα και τη βασική τραγουδίστρια Nicole Scherzinger, που είναι πλέον κριτής στο X Factor.

Η Kaya Jones μπήκε στο γκρουπ το 2003 και έφυγε το 2006, ήξερε λοιπόν πολλά. Και με μια σειρά από «τιτιβίσματα» στο Twitter αποκάλυψε πως τις ανάγκαζαν να πλαγιάζουν με πολλούς και διαφόρους. Και συνέβη απλώς «να τραγουδάμε και να είμαστε διάσημες. Την ώρα που όσοι μας είχαν έβγαζαν τα πραγματικά δολάρια».

AP_412926404640

Η κοπέλα είπε πως προσπαθεί να μιλήσει για την κακοποίηση που υπέστη εδώ και 10 χρόνια, κανείς ωστόσο δεν θέλει να την ακούσει. Αναφέρεται στα tweets της στην ατζέντισσα της μπάντας, Robin Antin, λέγοντας πως εκείνη έβγαζε όλα τα λεφτά και αυτές πληρώνονταν με 500 δολάρια τη βδομάδα.

Η Antin διέψευσε ωστόσο τις κατηγορίες χαρακτηρίζοντάς τες «αηδιαστικά, γελοία ψέματα», λέγοντας πως η 33χρονη Jones «αναζητεί ξεκάθαρα τα δικά της 15 λεπτά». Γεγονός είναι πάντως πως άλλο ένα γυναικείο γκρουπ της ατζέντισσας, οι G.R.L., είχαν αφήσει αιχμές για αντίστοιχα γεγονότα και ένα μέλος τους μάλιστα, η Simone Battle, αυτοκτόνησε το 2014.

AP_091210018155

Και η Jones πιστεύει πως αυτοκτόνησε εξαιτίας της σεξουαλικής κακοποίησης…

fdfdfsngsgsfse1 fdfdfsngsgsfse10 fdfdfsngsgsfse11 fdfdfsngsgsfse2 fdfdfsngsgsfse3 fdfdfsngsgsfse4 fdfdfsngsgsfse5 fdfdfsngsgsfse6 fdfdfsngsgsfse7 fdfdfsngsgsfse8 fdfdfsngsgsfse9