Κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση αντιμετωπίζει η 23χρονη Amelia DiStasio από το Μιλγουόκι, η οποία κατηγορείται πως σκότωσε τον 4χρονο γιο της βάζοντάς του φωτιά στην μπανιέρα του διαμερίσματός τους.

Οι αρχές κλήθηκαν επειδή έβγαινε καπνός από το διαμέρισμα της DiStasio, στις 28 Σεπτεμβρίου. Μπαίνοντας μέσα, οι πυροσβέστες αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο θέαμα, το άψυχο σώμα του μικρού Antonio καμένο, μέσα στην μπανιέρα.

Ήταν δεμένος πισθάγκωνα με επτά ζώνες και το κεφάλι του ήταν καλυμμένο με πλαστική σακούλα. Μέσα στο μπάνιο υπήρχε ανοιχτό ένα μπουκάλι μαγειρικό λάδι.

«Ήταν καμένο σχεδόν όλο το σώμα του» σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά. Δίπλα βρέθηκε πνιγμένο κι ένα χάμστερ.

Γείτονες ανέφεραν πως άκουσαν ουρλιαχτά τη νύχτα πριν την φρικτή ανακάλυψη. Ένας από τους γείτονες είπε πως άκουσε το θύμα να λέει «σε παρακαλώ, μαμά, δεν θα το ξανακάνω». Η γυναίκα του απάντησε «Σκάσε!»

Όταν η αστυνομία έφτασε στο μοιραίο διαμέρισμα η DiStasio δεν ήταν εκεί και, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε βγει από το παράθυρο του διαμερίσματος και το είχε σκάσει.

Η αστυνομία την εντόπισε λίγο αργότερα. Στις αναζητήσεις, στο κινητό της, οι αστυνομικοί βρήκαν πως είχε ψάξει «πώς πεθαίνουν οι κανίβαλοι» και «πώς να σκοτώσεις ένα κανίβαλο». Στο τηλέφωνο είχε σταλεί κι ένα μήνυμα από ένα διαδικτυακό παιχνίδι τρόμου και επιβίωσης, στο οποίο οι παίκτες πολεμούν κανίβαλους.

Το μήνυμα περιέγραφε πώς μπορούν οι παίκτες να σκοτώνουν κανίβαλους μέσα στο παιχνίδι, και μεταξύ άλλων έγραφε «Σκοτώστε τον με φωτιά» και πως στους κανίβαλους αρέσει να «κάνουν μπάνιο μέσα στο λάδι».

Η DiStasio παραμένει στη φυλακή με την εγγύηση να έχει οριστεί στα 400.000 δολάρια.