Ένας άστεγος παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε μια γυναίκα που κάποτε αποκαλούσε ως τη «μητέρα που δεν είχε ποτέ», όπως και τον 13χρονο γιο της. Ο Άαρον Μπέρλεϊ ομολόγησε την ενοχή του στο βασιλικό Δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ, στην πρώτη ημέρα της δίκης του.

Ο 24χρονος μαχαίρωσε βίαια την Τρέισι Γουίλκινσον στις 30 Μαρτίου του τρέχοντος έτους και της έκοψε το νήμα της ζωής σε ηλικία 50 ετών. Στη συνέχεια, έκανε το ίδιο και στον γιο της, Πιρς, ο οποίος πρόλαβε να ζήσει μόλις 13 χρόνια. Η μανία του, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς επιτέθηκε και στον σύζυγο της οικογένειας, Πίτερ, όμως ο 47χρονος τη γλίτωσε, χάρη σε μια σωτήρια χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Ο άντρας της οικογένειας δέχθηκε έξι μαχαιριές, αλλά παρά τα τραύματά του κατάφερε να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και μετά από 11 ημέρες νοσηλείας, κατάφερε να επιβιώσει.

Η οικογένεια Γουίλκινσον είχε περισυλλέξει τον Μπέρλεϊ από τους δρόμους και τον στέγασε στο σπίτι της έναν χρόνο πριν το περιστατικό, αφού η Τρέισι τον είχε δει να κοιμάται σε μια χάρτινη κούτα έξω από ένα σούπερ μάρκετ.

Ο Μπέρλεϊ που χαρακτηρίστηκε ως «χαοτικό» άτομο από την Αστυνομία, έπιασε ακόμη και δουλειά σε μία από τις επιχειρήσεις του κ. Γουίλκινσον, αλλά απολύθηκε όταν ανακαλύφθηκε ότι «έπεσε» ξανά στα ναρκωτικά. Όλο αυτό το σκηνικό, σε συνδυασμό με ένα μοιραίο τηλεφώνημα, ήταν αυτά που έκαναν τον 24χρονο να πράξει το έγκλημα.

Δείτε το: