Ο τυφώνας Μαρία έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο Πουέρτο Ρίκο. Η μη ενσωματωμένη περιοχή των ΗΠΑ, που ανήκει διοικητικά σε αυτές, συνεχίζει να περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς χιλιάδες σπίτια δεν έχουν ρεύμα και οι κάτοικοι στερούνται τα βασικά, όπως νερό, φαγητό, ιατρική περίθαλψη.

Για όλα αυτά, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις του Ντόναλντ Τραμπ, φταίει η πολιτική ηγεσία της χώρας, με τον δήμαρχο της πρωτεύουσας να βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής. Επίσης, ο Αμερικανός πρόεδρος τα έβαλε και με τους ίδιους τους κατοίκους, για αργοπορία στη λήψη της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ωστόσο, όλα αυτά δεν εμποδίζουν τον Τραμπ να χαλαρώνει το Σαββατοκύριακο που πέρασε, παίζοντας γκολφ στο σπίτι του στο Νιου Τζέρσεϊ. Από εκεί μάλιστα μίλησε και για fake news όσον αφορά την κατάσταση στο Πουέρτο Ρίκο, κάτι που έκανε πολλούς να αντιδράσουν.

Μεταξύ αυτών και η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία μέσω Twitter εξαπέλυσε τα βέλη της στον Αμερικανό πρόεδρο. «Δεν έχουν καν ρεύμα για να δουν τις ειδήσεις!!! Παρακαλώ σταματήστε να τουιτάρετε και να παίζετε γκολφ την ώρα που άνθρωποι πεθαίνουν! Παρακαλώ βγείτε μπροστά και βοηθήστε!», ήταν το μήνυμά της.

hjkhjkh

Υπενθυμίζεται ότι, είχε προηγηθεί αντίστοιχη τοποθέτηση εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ για το θέμα του Πουέρτο Ρίκο και από τον Μαρκ Άντονι.