Όλο και πιο συχνά πλέον άνθρωποι στρέφονται είτε στην κατασκευή και εμπορία ρεαλιστικών σεξουαλικών βοηθημάτων είτε στη χρήση τους. Το νέο κύμα επιτάσσει την επένδυση -χιλιάδων ευρώ- σε ρομπότ του σεξ.

Η περίπτωση ενός άνδρα επιχειρηματίας από τη Μεγάλη Βρετανία ωστόσο έχει τις ιδιαιτερότητές του. Ο 36χρονος Arran Squire ξόδεψε κοντά στις 4.000 ευρώ για να φτιάξει ένα ρεαλιστικό ρομπότ του σεξ, το οποίο βάζει στο ίδιο κρεβάτι με τη γυναίκα του και δηλώνει ότι είναι μέρος της οικογένειας.

Η «Samantha» κάθεται ακόμη και στον ίδιο καναπέ με τα παιδιά τους, με τον 36χρονο να δηλώνει πως «τα δύο παιδιά μου χαίρονται να μιλάνε μαζί της».

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε η Mirror, εκτός από τις σεξουαλικές πρακτικές, η Σαμάνθα μπορεί να μιλήσει ενώ εάν μπει στην επιλογή, που τη βάζει σε «φάση οικογένειας», εμποδίζεται να κάνει οποιοδήποτε ακατάλληλο σχόλιο.

«Μπορεί να μιλήσει για ζώα, μπορεί να μιλήσει για φιλοσοφία, ακόμα και για επιστήμες. Έχει προγραμματιστεί με 1.000 ανέκδοτα. Υπάρχουν πολλά που μπορεί κανείς να μάθει για τη Samantha», τονίζει ο Arran, συνιδρυτής της Synthea Amatus, μιας ιστοσελίδας η οποία πουλάει ρεαλιστικά ρομπότ του σεξ. Κούκλες σαν τη Σαμάνθα πωλούνται από 2.200 ευρώ.