Οι περιπτώσεις παχύσαρκων ανθρώπων παγκοσμίως που ακολουθούν τον δρόμο του χειρουργείου για να χάσουν τα -πολλά- περιττά κιλά δεν είναι λίγες. Οι επεμβάσεις αυτές ωστόσο κοστίζουν ακριβά χωρίς να εγγυώνται για την εικόνα του σώματος μετά το χειρουργείο. Πολλοί ακολουθούν τη λύση των πλαστικών για να μπορέσουν να απαλείψουν το επιπλέον δέρμα

Η Jessica Valoy από το Σιάτλ ζύγιζε περίπου 141 κιλά και ο γιατρός της πρότεινε να προχωρήσει σε εγχείρηση για τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου. Αυτή η επέμβαση στοίχισε 46.650 δολάρια. Η διαδικασία μπορεί να πήγε καλά, ωστόσο μία επιπλοκή είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί ξανά στην πόρτα του χειρουργείου για να κάνει γαστρικό bypass που στοίχισε επιπλέον 59.940.

kjrebw7

Το σώμα της 3οχρονης άλλαξε δραματικά μέσα στους επόμενους μήνες. Έχασε πάνω από 55 κιλά, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν την ικανοποίησε. Το επιπλέον δέρμα που είχε μείνει από τον παλιό της εαυτό την έκανε να δηλώσει πως… λησμονά την παλιά μορφή της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η ίδια δηλώνει δυστυχισμένη με το νέο της σώμα και δεν έχει χρήματα, έτσι ώστε να αφαιρέσει το περιττό δέρμα. «Οι δίαιτες δεν είχαν ποτέ αποτέλεσμα στο σώμα μου, είχα προσπαθήσει να χάσω κιλά χωρίς να τα καταφέρω», σχολίασε.

kjrebw5 kjrebw3 kjrebw1 kjrebw2 kjrebw4