Η αστυνομία του Κολοράντο, στις ΗΠΑ, αναζητεί μια μυστηριώδη γυναίκα, η οποία κάνει τζόγκινγκ και… αφοδεύει έξω από το σπίτι μιας οικογένειας.

Όπως γράφει το BBC, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού Cathy Budde καταγγέλλει πως η γυναίκα- την οποία αποκαλούν «the Mad Pooper»- αφόδευσε έξω από το σπίτι της επτά φορές, τις τελευταίες εβδομάδες, παρότι υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες σε κοντινή απόσταση.

Όπως είπε, τα παιδιά της την «τσάκωσαν» με λυγισμένα τα πόδια, την ώρα που ανακουφιζόταν έξω από το σπίτι τους.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κολοράντο Σπρινγκς χαρακτήρισε «παράξενη» τη συμπεριφορά αυτή, εξηγώντας πως η ύποπτη μπορεί να αντιμετωπίσει κατηγορίες για διατάραξη της τάξης, καθώς απαγορεύεται δημόσια η ούρηση και η αφόδευση.

Η Budde είπε στον τηλεοπτικό σταθμό KKTV πως βρέθηκε τετ-α-τετ με τη γυναίκα και τη ρώτησε ευθέως: «Είσαι σοβαρή; Τα κάνεις εδώ αυτή τη στιγμή, μπροστά στα παιδιά μου;» Κι εκείνη απάντησε «ναι, συγγνώμη»!

«Νόμισα πως θα τρομοκρατηθεί, πως ήταν ένα ατύχημα, περίμενα να πάει να πάρει μια σακούλα, να τα μαζέψει και να μην ξαναέρθει ούτε για τρέξιμο εδώ. Καμία σχέση…» πρόσθεσε.

«Την έπιασα άλλες δύο φορές επί τω έργω, ακόμα και χθες. Άλλαξε λίγο την ώρα που εμφανίζεται επειδή ξέρει πως την παρακολουθώ. Έβαλα μέχρι και πινακίδα στον τοίχο, ‘σε παρακαλώ, σταμάτα’».

Η δρομέας πάντως δεν φαίνεται να πτοείται και εξακολουθεί να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της φύσης έξω από την οικία Budde…