Αρκετοί άνθρωποι επιβιώνουν πάνω στον πλανήτη προσπαθώντας να πείσουν τους γύρω τους αλλά και τους εαυτούς τους ότι έχουν μαγικές ικανότητες. «Ικανότητες» που τους επιτρέπουν να αναρριχηθούν κοινωνικά και να αποκτήσουν υλικά οφέλη. Ενίοτε ωστόσο αυτή τους η τακτική έχει ολέθρια αποτελέσματα.

Ένας άνδρας στην Ινδονησία πλήρωσε πάρα πολύ ακριβά την προσπάθειά του να αποδείξει ότι διαθέτει σούπερ δυνάμεις, με τις οποίες μπορεί να ελέγχει τους κροκόδειλους.

Ο πρωταγωνιστής του περιστατικού έχει βουτήξει σε ένα ποτάμι, στο οποίο συχνάζουν κροκόδειλοι για να εντοπίσει έναν κάτοικο κοντινού χωριού, ο οποίος ήταν εξαφανισμένος. Οι συντοπίτες του ανέφεραν πως είχε δεχθεί επίθεση από τα μεγάλα ερπετά.

Ο γητευτής των κροκοδείλων λοιπόν την ώρα που κολυμπάει για να τον βρει, ξαφνικά βυθίζεται και εξαφανίζεται από την επιφάνεια, χωρίς να ανέβει ξανά. Όπως ανέφερε το tribunenews.com, αρκετές ώρες μετά το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου ένα επίμαχο βίντεο τον δείχνει να χάνεται.