Οργή έχει ξεσηκώσει η ιδέα ενός ιδιοκτήτη να δέσει τα δύο σκυλιά του στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου προκειμένου να τα… εκπαιδεύσει σε έναν πολυσύχναστο δρόμο της Κίνας.

Τα δύο σκυλιά αναγκάστηκαν να ακολουθούν το όχημα, ενώ ένα από αυτά φαίνεται να ξαπλώνει στην άσφαλτο μόλις το αυτοκίνητο σταματά να κινείται.

Το βίντεο ξεσήκωσε κύμα αντιδράσεων στο διαδίκτυο με τον ιδιοκτήτη να δηλώνει σε τοπική εφημερίδα ότι προσπαθούσε να τα εκπαιδεύσει για έναν αγώνα. Απαντώντας στην κριτική που δέχτηκε είπε στην Peninsula Morning Post ότι έγινε παρεξήγηση και ότι ο ίδιος αγαπά τα σκυλιά του. Απλώς τα προετοίμαζε για έναν αγώνα που θα γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου.

«Μπορώ να καταλάβω τα συναισθήματα που προκάλεσε στους χρήστες του διαδικτύου, αλλά πρέπει να καταλάβουν κι εκείνοι την αλήθεια», η οποία σύμφωνα με τον ίδιο είναι ότι συχνά εκπαιδεύει τους σκύλους αφήνοντάς τους να τρέξουν ελεύθερα. Ωστόσο, επειδή ο αγώνας πλησίαζε, αποφάσισε να τους δέσει στο αμάξι προκειμένου να τρέξουν μέχρι εκείνος να φτάσει στη δουλειά του!

Πάντως, οι εξηγήσεις του δεν άλλαξαν τη γνώμη των χρηστών του διαδικτύου που συνέχισαν να καταδικάζουν την κίνησή του ακόμη και μετά τα όσα δήλωσε.