Η γυναίκα που συνελήφθη αυτήν την εβδομάδα καθώς επιχείρησε να εισβάλει στο σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ στο Λονδίνο είναι απλά μεγάλη θαυμάστρια της βασιλικής οικογένειας, υποστήριξε η μητέρα της σήμερα, σε δηλώσεις που έκανε στη βρετανική εφημερίδα Sun.

Η 40χρονη γυναίκα, που παρουσιάζεται ως πρακτική θεραπεύτρια, συνελήφθη την Τετάρτη αφού κατάφερε να διεισδύσει δύο φορές στις εγκαταστάσεις του περίοπτου ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου St Thomas’s Battersea.

Η Λουίζ Τσάντρι αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία που υποπτευόταν ότι η γυναίκα ήταν διαρρήκτρια, όπως μετέδωσε το AFP.

«Δεν θα έκανε ποτέ κακό στον Τζορτζ. Απλά αγαπάει τη βασιλική οικογένεια και τα παιδιά» δήλωσε η μητέρα της Ρόνα Κρόουφορντ στη Sun.

Η Κρόουφορντ πρόσθεσε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η σύζυγός του Κέιτ και τα παιδιά τους Τζορτζ και Σάρλοτ «αντιπροσωπεύουν την ιδανική οικογένεια που εκείνη θα ήθελε να αποκτήσει», ενώ σημείωσε ότι η εμμονή της είναι ανάλογη με εκείνη που οι Βρετανοί θα μπορούσαν να νιώθουν για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, που σκοτώθηκε το 1997.

«Είναι ένα παραμύθι, μια μαγεία» τόνισε η Βρετανίδα.

Η Τσάντρι πρόσφατα πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της έπειτα από 6 χρόνια γάμου και δεν έχει αποκτήσει παιδιά.

Μετά τη σύλληψή της η Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε ότι προχωρά στην επενεξέταση των μέτρων ασφαλείας στο σχολικό συγκρότημα St Thomas’s Battersea, όπου το ετήσιο κόστος φοίτησης ανέρχεται σε 18.000 λίρες (19.600 ευρώ).

Ο Τζορτζ, ηλικίας 4 ετών, τρίτος στη σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο, επέστρεψε στα θρανία την 7 Σεπτεμβρίου.