Έναν τουλάχιστον θεαματικό τρόπο επέλεξε ένας νεαρός άντρας για να τα ξαναβρεί με το κορίτσι του. Επιστράτευσε μάλιστα έναν γερανό και ένα βανάκι για μια καντάδα που τα είχε όλα!

Ο νεαρός άντρας από την πόλη Biysk της Σιβηρίας κατάφερε να φτάσει μέχρι το παράθυρο του τρίτου ορόφου, όπου μένει το κορίτσι. Οι γείτονες φυσικά θορυβήθηκαν, αλλά όταν είδαν το στολισμένο με μπαλόνια βαν, κατάλαβαν ότι κάτι ξεχωριστό πρέπει να συνέβαινε.

Όταν η Yelena Gorbunova άνοιξε το παράθυρο για να δει τι γινόταν, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Alexander, που κρατούσε λουλούδια, δώρα και μια κάρτα για τα 29α γενέθλιά της. Την ίδια ώρα, ένας σαξοφωνίστας από κάτω έπαιζε το αγαπημένο της τραγούδι, το Dream On των Aerosmith.

cf9nlmtz

Η νεαρή κοπέλα δήλωσε στη ρωσική εφημερίδα Metro ότι ο Alexander «συχνά την εκπλήσσει με δώρα, αλλά ποτέ πριν δεν είχε κάνει κάτι αντίστοιχο». Όπως εξήγησε, είχαν χωρίσει πριν από τρεις εβδομάδες ύστερα από έναν χρόνο σχέσης και η ρομαντική κίνηση την έπεισε να τα ξαναβρεί μαζί του.

Το σχετικό βίντεο δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα TOK και η κίνηση του νεαρού έπαιξε σε ρωσικά και όχι ΜΜΕ.

Πάντως, η αστυνομία έφτασε στο σημείο μετά από κάποια παράπονα γειτόνων, αλλά για την Yelena αυτό έκανε ακόμη πιο ενδιαφέρον το όλο περιστατικό. Οι αστυνομικοί δεν διαπίστωσαν κάποια παρανομία και αποχώρησαν.

cbosbiso

Ο Alexander ανέφερε σε δηλώσεις του ότι έχει άλλη μια έκπληξη που ετοιμάζει για το εκ νέου κορίτσι του. Σκοπεύει να τη ζητήσει σε γάμο, αλλά «δεν έχει αποφασίσει πώς να το προχωρήσει». Σίγουρα αναμένεται να είναι κάτι εξίσου ή περισσότερο θεαματικό…