Φαίνεται πως ο πόνος μιας μπουνιάς είναι περισσότερο οδυνηρός από έναν χωρισμό. Αυτό φαίνεται να σκέφτηκε και ο Λιουκ Χάουρνατ από το Μπρίστολ έγινε διεθνώς γνωστός μέσω των social media από τον όρκο που έδωσε να παίζει δημόσια πιάνο μέχρι η πρώην του (ή αλλιώς «Ραπουνζέλ», όπως την αποκαλεί) να γυρίσει πίσω σε εκείνον.

Ο ρομαντικός πιανίστας έστησε το πιάνο του το περασμένο σαββατοκύριακο στο πάρκο του College Green και ξεκίνησε να παίζει με σκοπό να παίξει σερί…  για όσο χρειαστεί. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να πείσει τη «Ραπουνζέλ» του, πόσο πολύ την αγαπάει. Ο ίδιος είχε δηλώσει: «Δεν έγινε κάτι κακό μεταξύ μας, απλά τα έφερε έτσι η ζωή. Αν είχε γίνει κάτι άσχημο δεν θα καθόμουν εδώ να παίζω πιάνο όλη μέρα. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά θέλω να της δείξω πόσο σοβαρά σκέφτομαι για εμάς».

Η κίνησή του ωστόσο δεν γοήτευσε τους πάντες, όπως περίμενε: αν και το βίντεό του έκανε τον γύρο του διαδικτύου, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις χρηστών που χαρακτήρισαν την κίνησή του εκβιαστική και άδικη για τη σύντροφό του ενώ μερίδα υποστήριξε πως ήταν διαφημιστικό κόλπο με στόχο την αυτοπροβολή του.

Τελικά όλα τελείωσαν λίγο απότομα και μάλλον, επίπονα… Ο ερωτευμένος δήλωσε πως δέχθηκε επίθεση και γρονθοκοπήθηκε από ένας άγνωστο και έτσι αποφάσισε να σταματήσει το εγχείρημά του, καθώς ούτως ή άλλως η αγαπημένη του δεν έδειξε να συγκινείται.

«Σταμάτησα να παίζω γιατί συνειδητοποίησα ότι απέτυχα παταγωδώς στον στόχο που είχα θέσει. Οι αντιδράσεις κοινωνικά μέσα δικτύωσης έδειξαν ότι η κίνησή μου θα μπορούσε να προκαλέσει αμηχανία και πόνο στο μόνο άτομο που δεν ήθελα να πληγώσω. Αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να συμβεί οπότε αποχώρησα» είπε ο Λιουκ Χάουρνατ, μάζεψε το πιάνο του και έφυγε…