Ο ίδιος δηλώνει ιδιαίτερα συντηρητικός, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει like σε ένα βίντεο με πολύ… προχωρημένο για τις ιδέες του περιεχόμενο. Ο λόγος για τον γερουσιαστή των Ρεπουμπλικανών, Τεντ Κρουζ, ο οποίος έδειξε να του αρέσει ιδιαίτερα ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο Twitter, για να προκαλέσει έναν χαμό με την επιλογή του τόσο σε όσους είναι followers του όσο και στον υπόλοιπο διαδικτυακό -και όχι μόνο- κόσμο.

Το συγκεκριμένο βίντεο είχε αναρτηθεί στον λογαριασμό @SexuallPosts και δείχνει μια ξανθιά γυναίκα να παρακολουθεί με ενθουσιασμό ένα ζευγάρι που κάνει παθιασμένο σεξ σε έναν καναπέ. Τουλάχιστον, ο Κρουζ… σώζεται για το γεγονός πως η πρωταγωνίστρια του βίντεο μοιάζει αρκετά με τη σύζυγό του.

1nxjjeja

Πάντως, το like αυτό δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από όσους το εντόπισαν. Και αυτό διότι ο Τεξανός πολιτικός φροντίζει να διατυμπανίζει σε κάθε ευκαιρία τις συντηρητικές ιδέες του και να προβάλει τη σημασία που έχει για εκείνον το μοντέλο μιας οικογένειας που έχει στις βασικές του αρχές τη θρησκεία. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε πρωτοστατήσει σε εκστρατεία για να απαγορευθούν τα σεξουαλικά βοηθήματα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν το like αυτό ήρθε κάποιο λάθος του Κρουζ, ή του ανθρώπου που χειρίζεται τον λογαριασμό του. Όποιος και να το έκανε, πάντως, φρόντισε να κάνει μια ώρα αργότερα unlike στην ανάρτηση. Η γκάφα, ωστόσο, είχε ήδη γίνει…