Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένα 14χρονο κορίτσι μετά από επίθεση που δέχτηκε από αρουραίους στο υπνοδωμάτιό της στη βορειανατολική Γαλλία.

Το 14χρονο παραπληγικό παιδί κοιμόταν στον κάτω όροφο του σπιτιού όταν σημειώθηκε η επίθεση, σε ένα νοικιασμένο σπίτι στο Roubaix. Ένας ειδικός δήλωσε στο France Info ότι το κορίτσι είχε 45 σημάδια από δαγκωματιές στο πρόσωπο, 150 στα χέρια και 30 στα πόδια.

Ο πατέρας του κοριτσιού μηνύει τώρα τον ιδιοκτήτη για αμέλεια. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, κάδοι κοντά στο σπίτι είχαν ξεχειλίσει από τα σκουπίδια.

Ο πατέρας δύο ακόμη παιδιών δήλωσε, όπως μεταδίδει το BBC, ότι η παραπληγική κόρη του Σαμάνθα βρέθηκε «μέσα στα αίματα» στο κρεβάτι της το περασμένο Σάββατο. Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα ήτα εντάξει όταν η οικογένεια πήγε για ύπνο. Ο ίδιος κοιμόταν στον πάνω όροφο του σπιτιού.

«Έβγαινε αίμα από τα αυτιά της. Τρομοκρατήθηκε ότι μπορεί να είχε αιμορραγία στον εγκέφαλο», δήλωσε, όπως μεταδίδει η τοπική εφημερίδα Courrier-Picard.

Τα ακροδάχτυλά της είχαν δαγκωθεί και οι χειρούργοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να σωθούν, ανέφερε ο πατέρας.

Η οικογένεια μετακόμισε σε ένα άλλο σπίτι και η αστυνομία ερευνά την υπόθεση. Οι γιατροί κάνουν εξετάσεις στο κορίτσι για πιθανές μολύνσεις.