Ο Κρίστιαν Άντερσον διαγνώστηκε το 2009 με καρκίνο του εντέρου και άρχισε χημειοθεραπεία. Στο πλευρό του στάθηκε η σύζυγός του Ρέιτσελ.

Για να την ευχαριστήσει για τη συμπαράστασή της και για να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της το 2010, ο Κρίστιαν έφτιαξε ένα βίντεο στο οποίο μάλιστα συνέβαλαν ο ηθοποιός Χιου Τζάκμαν και ο πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζον Κέι- καθώς από εκεί κατάγεται η Ρέιτσελ!

«Ξέρω πως λες πως μιλάω πολύ, γι’ αυτό για τα επόμενα 3 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα θα κλείσω το στόμα μου και θα μιλήσω με την καρδιά μου», έγραψε σε μία από τις κάρτες του ο Κρίστιαν, που έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή.

«Όσο ζω η καρδιά μου θα σου ανήκει ό,τι κι αν μας συμβεί. Δεν θα τα παρατήσω κι εσύ μη με εγκαταλείψεις», ήταν το μήνυμα του Κρίστιαν στη σύζυγό του, ενώ το βίντεο κλείνει με τους δύο μικρούς γιους τους που κρατούν μία κάρτα που γράφει: «Σε αγαπάμε μαμά».

Ο Κρίστιαν ανέβασε το βίντεό του στο διαδίκτυο με σκοπό να το μοιραστεί με συγγενείς και φίλους. Αλλά τα «χτυπήματα» ήταν πολλά κι έγινε επιτυχία στο διαδίκτυο, φέρνοντας το ζευγάρι στη δημοσιότητα.

Το συγκινητικό βίντεο του Κρίστιαν για τα γενέθλια της γυναίκας του έμεινε ως το συγκινητικό αντίο του…

Δείτε το βίντεο