Στο σφυρί βγάζει την παρθενιά της μία 18χρονη από την Ουκρανία η οποία δηλώνει απελπισμένη να συγκεντρώσει το ποσό των 1.600 ευρώ.

Η Yulia δήλωσε σε τοπική εφημερίδα της πόλης Μελιτοπόλ, στη νοτιοανατολική Ουκρανία ότι «αργά ή γρήγορα αυτό θα συμβεί. Οπότε είναι καλύτερο να το κάνω έτσι παρά μεθυσμένη σε ένα πάρτι».

Η «αγγελία» της με τίτλο «Παρθενιά προς πώληση» εμφανίστηκε σε εφημερίδα δίπλα σε αγγελίες αναζήτησης για ξυπνητήρια, αντίκες και θέσεις εργασίας.

Το κείμενο της «αγγελίας» αναφέρει: «Αξιαγάπητο κορίτσι, ηλικίας 18 ετών, φοιτήτρια, θα δώσει την παρθενιά της σε έναν σοβαρό άνδρα ο οποίος θα βοηθήσει με 50.000 χρίβνια (περίπου 1.600 ευρώ). Η συνάντηση θα γίνει στην Μελιτοπόλ σε σημείο που θα διαλέξω εγώ».

Η 18χρονη υποστηρίζει ότι θέλει τα χρήματα για καλό σκοπό και όχι για να διασκεδάσει ή να τα «φάει» χωρίς ωστόσο, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Μάλιστα, είναι διατεθειμένη να πάει σε νοσοκομείο που θα επιλέξει ο «σπόνσοράς» της και να υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να δείξει ότι είναι παρθένα. Όπως εξηγεί η ίδια, σύμφωνα με την Daily Mail, είχε κατά καιρούς σχέσεις αλλά δεν προχώρησε σε σεξουαλική επαφή.

Σύμφωνα με το σχέδιό της ένας φίλος της θα παραλάβει τα χρήματα από τον «σπόνσορα» και αν μια ώρα μετά η 18χρονη δεν τον έχει ειδοποιήσει ότι είναι καλά τότε αυτός θα καλέσει την αστυνομία.

Οι πρώτες απαντήσεις πάντως που πήρε η 18χρονη δεν ήταν σοβαρές, όπως δήλωσε η ίδια.