Μπορεί να μιλούσε το πολύ αλκοόλ που έρεε στις φλέβες του. Μπορεί και το νεαρό της ηλικίας του. Σε κάθε περίπτωση όμως όταν θέλεις να σπάσεις τον πάγο και να μιλήσεις σε μία γυναίκα, δεν ξεκινάς με την ηλικία της. Τότε πατάς σε ναρκοπέδιο. Και σίγουρα ο 20χρόνος Βρετανός θα το ξανασκεφτεί πριν προσπαθήσει να πιάσει ξανά επαφή με τον ίδιο τρόπο.

Ο μεθυσμένος πιτσιρικάς θεώρησε καλή ιδέα να αστειευτεί με την ηλικία δύο γυναικών μπροστά στην παρέα του μέσα σε ένα φαστφουντάδικο στο Έσεξ, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση της μίας εξ αυτών, η οποία κυριολεκτικά του όρμησε.

Σε πολύ λίγο το μαγαζί θύμισε σαλούν στο Τέξας: φαγητό να εκτοξεύεται προς όλες τις κατευθύνσεις, η ξανθιά 30χρόνη να πιάνει το νεαρό και να του ρίχνει μία γονατιά προτού εκείνος της πετάξει τα πατατάκια του.

Όπως αναφέρει η Mirror, όλα ξεκίνησαν όταν ο εορτάζων νεαρός και οι φίλοι του έχοντας πιει πολύ αλκοόλ κατέληξαν σε ένα κεμπαμπτζίδικο κοντά το σπίτι τους. Ξαφνικά μπήκαν μέσα στο δύο γοητευτικές γυναίκες. Ο Λιούις Κόλεϊ θέλησε να τους πιάσει κουβέντα, ζητώντας να μάθει την ηλικία τους. Εκείνες απάντησαν ότι «ήταν αρκετά νέες» και ο νεαρός ρώτησε αστειευόμενος: «δηλαδή πόσο είστε, γύρω στα 60… 61;».

Η αγενής -τουλάχιστον- σπόντα δεν έμεινε αναπάντητη με τους δύο ανθρώπους να πιάνονται μαλλί με μαλλί.