Σχέση με έναν 15χρονο μαθητή της φαίνεται πως είχε μια 44χρονη δασκάλα στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Ο μαθητής ήταν αυτός που οδήγησε στην αποκάλυψη της σχέσης, όταν μίλησε στον σχολικό προϊστάμενό του. Αργότερα, δήλωσε στους ερευνητές της αστυνομίας της Πενσιλβάνια πως στις αρχές Ιουλίου πήγε για κολύμπι στο σπίτι της 44χρονης Nikki Varney, η οποία ήταν δασκάλα Φυσικής στο Williamsburg High School από το 1997.

«Η ανάρμοστη επαφή ξεκίνησε τον Ιούλιο όταν ο μαθητής πήγε σπίτι της, κολυμπούσαν στην πισίνα της και στη συνέχεια πήγαν στην μπανιέρα», αναφέρει η έκθεση του επιθεωρητή της αστυνομίας, σύμφωνα με την New York DailyNews. Ακολούθως πήγαν στο πάρκο της περιοχής, όπου έκαναν βόλτα τον σκύλο της 44χρονης και στην συνέχεια έκαναν σεξ σε ένα από τα παγκάκια.

Ο 15χρονος δήλωσε πως με την δασκάλα του επικοινωνούσαν μέσω Snapchat, όπου τα μηνύματα είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα και πολύ σύντομα διαγράφονται.

Αργότερα τον ίδιο μήνα, το αγόρι δήλωσε ότι η 44χρονη τον πήρε από την προπόνηση μπάσκετ και τον οδήγησε στο σπίτι της, όπου έκαναν σεξ για δεύτερη φορά.

Μετά τις αποκαλύψεις, η δασκάλα παραδέχτηκε την σχέση και πλέον κρατείται με εγγύηση 150.000 δολάρια, έως ότου δικαστεί για συνολικά οκτώ αδικήματα, μεταξύ των οποίων και αποπλάνηση ανηλίκου.