Οι μάχες μεταξύ του ιρακινού στρατού και των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους συνεχίζονται με φοβερή σφοδρότητα, με τους πρώτους να σφυροκοπούν ανελέητα ένα από τα τελευταία προπύργια των τζιχαντιστών, τα περίχωρα και την επαρχία της Μοσούλης.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που έρχονται στη δημοσιότητα σχεδόν καθημερινά είναι συγκλονιστικά καθώς παρουσιάζουν με γλαφυρότητα τη φρίκη του πολέμου και τις αγωνιώδεις προσπάθειες του ISIS να κρατήσει το χαλιφάτο και του ιρακινού στρατού να ανακαταλάβει τα εδάφη.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ένας βομβιστής αυτοκτονίας οδηγώντας ένα αυτοκίνητο προς το καταστροφικό του έργο προς ένα συγκρότημα κτιρίων στη Μοσούλη, δέχεται ισχυρά πυρά από τις δυνάμεις του στρατού. Βλέποντας ότι οι πιθανότητες να φέρει εις πέρας το σχέδιό του δεν είναι υπέρ του, ο οδηγός του παγιδευμένου αυτοκινήτου το εγκαταλείπει και πραγματικά βγάζει φτερά, τρέχοντας μακριά από το σημείο.

Στο βίντεο φαίνονται και οι ριπές που περνούν ξυστά από τον άνδρα που τρέχει ενώ μετά από λίγα λεπτά ένας όλμος βρίσκει τον στόχο του με το βανάκι να εκρήγνυται και τους Ιρακινούς να πανηγυρίζουν.