Όταν μιλάμε για μόνιμη απασχόληση, το θέμα παραμένει ευαίσθητο για αστεϊσμούς, κι εδώ ακριβώς μπαίνει σφήνα η αγγελία που εμφανίστηκε σε βρετανική ιστοσελίδα ευρέσεως εργασίας.

Ένα sex shop είναι έτοιμο λοιπόν να πληρώσει κάποια να δοκιμάζει τα σεξουαλικά βοηθήματα του καταστήματος και να γράφει κριτικές για τα προϊόντα του, βάζοντας το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Η εργασία πλήρους απασχόλησης θα δει την υπάλληλο να δουλεύει δύο μέρες τη βδομάδα από το σπίτι και τρεις στο γραφείο, για τις οποίες θα πάρει αποζημίωση 28.000 λιρών (30.700 ευρώ) τον χρόνο.

Η ιδανική υποψήφια θα μπορεί μάλιστα να παίρνει ρεπό στα γενέθλιά της και να έχει έκπτωση στο γυμναστήριο, αλλά και δωρεάν διακοπές στο ησυχαστήριο της εταιρίας κάθε καλοκαίρι.

Όσο για τις αρμοδιότητές της, θα περιλαμβάνουν δοκιμή εσωρούχων και σεξουαλικών βοηθημάτων, αλλά και σύνταξη κριτικών για τα προϊόντα. Ακόμα και βιντεάκια θα φτιάχνει με τις περιπέτειές της, τα οποία θα γυρίζονται ωστόσο μετά τη δοκιμή του προϊόντος, όχι κατά τη διάρκειά της, όπως σημειώνει με νόημα η φίρμα.

sneotse1

Εκπρόσωπός της μάλιστα μίλησε στο BBC: «Τα ερωτικά βοηθήματα κυμαίνονται από ασφαλή μέχρι και ριψοκίνδυνα, και ως υπεύθυνοι έμποροι μιας τεράστιας πληθώρας σεξουαλικών αντικειμένων θεωρούμε υποχρέωσή μας όχι μόνο να γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα μας αλλά και να μπορούμε να πληροφορούμε το κοινό για όλα τα πλεονεκτήματα και τις παγίδες… Το να δίνουμε ασφαλείς πληροφορίες και συμβουλές είναι πολύ σημαντικό για μας, γι’ αυτό και αναζητούμε μια πλατφόρμα που να δίνει πραγματικές, έντιμες και ξεκάθαρες κριτικές».

Προσφάτως μάλιστα, τον Μάιο, ο καθηγητής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ, Mark Sergeant, ισχυρίστηκε στην έρευνά του ότι το να επιτρέπει μια εταιρία στους υπαλλήλους της να αυνανίζονται κατά την ώρα της δουλειάς τους είναι μια πολύ καλή στρατηγική διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, μιας και ο ψυχολόγος βρήκε πως ο αυνανισμός βελτιώνει την προσοχή των υπαλλήλων και αυξάνει την παραγωγικότητα.

Οι αιτήσεις κλείνουν στα τέλη Σεπτεμβρίου…