Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση με την φερόμενη απαγωγή του νεαρού μοντέλου από την Μεγάλη Βρετανία, Κλόι Έιλινγκ, στην Ιταλία και για την οποία είχε μπει «πωλητήριο» στο σκοτεινό διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, την Τρίτη εστάλησαν σε αρκετές βρετανικές εφημερίδες μέσω email δύο φωτογραφίες της 20χρονης, να βρίκεται ξαπλωμένη στο πάτωμα, ενώ ένα σημείωμα στο στομάχι της αναφέρει πως η «τιμή εκκίνησης» είναι τα 300.000 ευρώ.

απαγωγή

 

Η 20χρονη κρατήθηκε από τον Πολωνό Λούκας Χέρμπα επί μία εβδομάδα σε ένα απομακρυσμένο σπίτι στο Τορίνο και μετά ο ίδιος άντρας την άφησε ελεύθερη. Η δικαιολογία της απελευθέρωσής της ήταν πως η ομάδα του Πολωνού δεν ασχολείται με μητέρες. Η Έίλινγκ είναι μητέρα ενός παιδιού δύο ετών.

απαγωγή2

Μόλις χθες ωστόσο ξένα ΜΜΕ άφηναν υπόνοιες για διάφορα αναπάντητα ερωτήματα όσον αφορά την εν λόγω υπόθεση μιας και προκύπτουν ορισμένα κενά και κάποιες ανεξήγητες συμπεριφορές. Αναφέρεται για παράδειγμα πως το μοντέλο είχε πάει για ψώνια με τον απαγωγέα της και κοιμόντουσαν δίπλα δίπλα όσο την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι όπου εντοπίστηκε.

mntnfk2

mntnfk3 mntnfk4

https://www.youtube.com/watch?v=3u-WqlJtNiY