Το μοντέλο από την Βρετανία, Chloe Ayling, έπεσε θύμα απάτης, πριν από λίγες μέρες καθώς πίστευε ότι θα πήγαινε σε κάποια φωτογράφιση, και τελικά βρέθηκε να… πωλείται στο σκοτεινό διαδίκτυο για 300.000 ευρώ. Αυτή ήταν η ιστορία όπως την ξέραμε μέχρι και σήμερα. Η υπόθεση είχε προξενήσει σοκ στην Ευρώπη καθώς σύμφωνα με τις φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει το μοντέλο είχε μεταφερθεί για να πωληθεί μέσα σε μία βαλίτσα.

clrkme3

Ωστόσο, ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στην εν λόγω υπόθεση προκύπτουν ορισμένα κενά και κάποιες ανεξήγητες συμπεριφορές. Για παράδειγμα η Chloe είχε πάει για ψώνια με τον απαγωγέα της, Lukasz Herba και κοιμόντουσαν δίπλα δίπλα όσο την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι όπου εντοπίστηκε.

clrkme4

Όπως μετέδωσε η Daily Mail, η 20χρονη δήλωσε στην κατάθεσή της στην ιταλική αστυνομία ότι της επιτέθηκαν δύο άνδρες κατά τη διάρκεια φωτογράφησης, την νάρκωσαν, την μετέφεραν μέσα σε βαλίτσα και την κράτησαν φυλακισμένη με σκοπό να την πουλήσουν ως σκλάβα του σεξ στη Μέση Ανατολή.

O δικηγόρος του 20χρονου μοντέλου, από την άλλη, Francesco Pesce, έσπευσε να διαλύσει τις όποιες αμφιβολίες τονίζοντας πως «εφόσον πείστηκε η αστυνομία δεν είχα λόγο να μην πειστώ και ο ίδιος. Εξάλλου ήταν πολύ δύσκολο για το θύμα να περιγράψει με ψυχραιμία όσα έζησε».

clrkme2

Η πλευρά της υπεράσπισης της Ayling επιβεβαίωσε την βόλτα για ψώνια, αναφέροντας πως η κοπέλα είχε χάσει τα παπούτσια της κατά την απαγωγή. Στην ερώτηση γιατί δεν προσπάθησε να δραπετεύσει, ο Pesce εξήγησε ότι η πελάτης του φοβόταν να το σκάσει καθώς πίστευε πως κάπου υπήρχαν κρυμμένοι συνεργοί των απαγωγέων και θα την έπιαναν.

clrkme5 clrkme6 clrkme7