Ένας εκ γενετής τυφλός σκύλος που είχε χαθεί από το σπίτι του, στο Σαν Αντόνιο των ΗΠΑ, επέστρεψε στην οικογένειά του χάρη στην ιστοσελίδα αγγελιών Craigslist.

Ο σκύλος που φέρει το απολύτως ταιριαστό όνομα… Στίβι Οιδίποδας Γουόντερ, χάθηκε πριν από ένα μήνα και, λόγω της κατάστασής του, οι ιδιοκτήτες του ήταν βέβαιοι ότι δεν είχε καταφέρει να επιβιώσει.

Πράγματι το μικρό τεριέ βρέθηκε κοντά στο θάνατο. Κάποιος το οδήγησε σε ένα καταφύγιο ζώων, όπου οι κτηνίατροι το θεώρησαν καταδικασμένο και θέλησαν να του κάνουν ευθανασία.

Όμως, παρενέβη μια εθελόντρια, η οποία λυπήθηκε τον Στίβι και αποφάσισε να τον πάρει στο σπίτι της για τα Χριστούγεννα. Παράλληλα, έβαλε την αγγελία στο Craigslist ελπίζοντας ότι θα έβρισκε τα αφεντικά του σκυλάκου.
Και έτσι έγινε! Η Μπελίντα Γκουτιέρεζ ψάχνοντας με μανία στο Διαδίκτυο για το σκύλο της, «έπεσε» πάνω στην χαρμόσυνη αγγελία.

Έτσι, ο Στίβι γιορτάζει τα Χριστούγεννα στην ασφάλεια και τη θαλπωρή του σπιτιού του, απολαμβάνοντας τις αγαπημένες του λιχουδιές: τα καρότα!