Το Λονδίνο μαστίζεται από διάφορες συμμορίες των δρόμων, αν και από όλες αυτές η σπείρα με τα μηχανάκια δεν μοιάζει και τόσο τρομακτική.

Κι όμως, είναι και παραείναι, καθώς η σπείρα με τα σκουτεράκια δεν έχει αφήσει μηχανάκι για μηχανάκι στο Λονδίνο, ούτε και πορτοφόλι ή κινητό φυσικά, την ίδια ώρα που πλέον δεν κρύβει τα καμώματά της απειλώντας ανοιχτά την αστυνομία μέσω Instagram.

Οι ίδιοι έχουν ανεβάσει αρκετά βιντεάκια βρίζοντας και απειλώντας αστυνομικούς ή επιδεικνύοντας τα εγκλήματά τους με τιμή και καμάρι. Όλο το υλικό προέρχεται από ιδιωτικούς λογαριασμούς, την ίδια στιγμή που η Μητροπολιτική Αστυνομία προειδοποιεί τους πολίτες που κινούνται με δίτροχα να λάβουν αυξημένα μέτρα προστασίας για τα μηχανάκια τους.

mmmfddkdkfdiief1

Οι συμμορίτες ποζάρουν με μαχαίρια και σφυριά, μοστράρουν τα ψαλίδια με τα οποία κόβουν τις αλυσίδες και κορδώνονται για τα εγκλήματά τους. Κάπου 50.000 εγκλήματα έλαβαν πέρυσι χώρα στο Λονδίνο από τις μηχανόβιες συμμορίες και τη μερίδα του λέοντος είχαν οι τσαντάκηδες και οι κλοπές κινητών τηλεφώνων.

mmmfddkdkfdiief2

Το Instagram τρέχει τώρα να κλείσει τους ύποπτους λογαριασμούς, καθώς αυτοί αντιβαίνουν στις πολιτικές χρήσης του, αν και εκείνοι ξανανεβαίνουν την επομένη με ελαφρώς διαφορετικά ονόματα…