Μία απίστευτη ιστορία απαγωγής ενός νεαρού μοντέλου από τη Μεγάλη Βρετανία διαδραματίστηκε τις τελευταίες ώρες στο Μιλάνο. Το μοντέλο έπεσε θύμα απάτης, καθώς πίστευε ότι θα πήγαινε σε κάποια φωτογράφιση, και τελικά βρέθηκε να… πωλείται στο ‘σκοτεινό διαδίκτυο για 300.000 ευρώ

Δράστης της κομπίνας ήταν ο Λούκας Χέρμπα, ένας Πολωνός 30 ετών, ο οποίος νάρκωσε την 20χρονη με κεταμίνη, όπως μετέδωσε ο Guardian. Όπως καταγγέλλει το μοντέλο, ο Χερμπα είχε και συνεργό. Ο κακοποιός συνελήφθη τελικά επ’ αυτοφώρω ενώ «συνόδευε» την άτυχη κοπέλα.

απαγβωγηξ

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ιταλική την αστυνομία, το μοντέλο πήγε σε ένα εγκαταλελειμμένο κατάστημα πιστεύοντας ότι πρόκειται για φωτογράφιση. Αντί φωτογράφισης όμως δέχτηκε την ένεση που την άφησε αναίσθητη και μετά ο Πολωνός έβαλε σε μπροστά το δεύτερο σκέλος του σχεδίου του.

απαγωγη

Ζητούσε 50.000 λύτρα για να την απελευθερώσει, απειλώντας ότι θα τη σκοτώσει. Μάλιστα την είχε βγάλει και σε… δημοπρασία στο dark web για 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, οι αρχές πιστεύουν πως ο Χέρμπα ανήκει στην οργάνωση απαγωγέων «Μαύρος Θάνατος», η οποία κάνει τις δουλειές της μέσω των αθέατων διαδρόμων του διαδικτύου.