Ένα 18χρονο κορίτσι από την Καλιφόρνια βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα έπειτα από ένα τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή της η 14χρονη αδερφή της. Το σοκαριστικό στην όλη υπόθεση ήταν πως η νεαρή οδηγός μετέδωσε live όλο το τραγικό περιστατικό μέσω του κινητού της και συνέχισε να τραβάει ακόμη και όταν διαπίστωσε ότι η αδερφή της ήταν νεκρή.

Η 18χρονη Ομπντούλια Σάντες τραγουδούσε και άκουγε μουσική την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητο, στα πίσω καθίσματα του οποίου καθόταν η αδερφή της και άλλο ένα 14χρονο κορίτσι. Ξαφνικά το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε έναν φράχτη και αναποδογύρισε, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σύμφωνα με τον σερίφη Vern Warnke, κανένα από τα κορίτσια στα πίσω καθίσματα δεν φορούσε ζώνη, ενώ και οι δύο βρέθηκαν έξω από το όχημα.

Το βίντεο φαίνεται να κόβεται αφότου η Σάντσες έχει συνειδητοποιήσει ότι η αδερφή της είναι νεκρή. «Η αδερφή μου είναι νεκρή. Κοιτάξτε», λέει η Σάντσες, τραβώντας με το κινητό της το γεμάτο αίματα κεφάλι της μικρής. «Την αγαπάω την αδερφή μου μέχρι θανάτου. Δεν μου καίγεται καρφί», λέει στη συνέχεια.

Το άλλο 14χρονο κορίτσι, που τραυματίστηκε, φαίνεται στο βίντεο να κουνά το χέρι του για να ζητήσει βοήθεια.

«Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που ήθελα να μας συμβεί, όμως απλώς συμβαίνει», συμπληρώνει Ομπντούλια και συνεχίζει: «Ζακλίν σε παρακαλώ ξύπνα. Σκότωσα την αδερφή μου οκ; Ξέρω ότι θα πάω φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Η Σάντσες συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή, κατηγορούμενη για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών και ανθρωποκτονία. Η αστυνομία δεν διευκρίνισε αν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ, σύμφωνα τη New York Daily News.