Είναι πολλά τα στραβοπατήματα που μπορεί να συμβούν στο δρόμο για τον τέλειο γάμο. Ακόμα και την τελευταία στιγμή είναι πολλές οι περιπτώσεις που έχουν κάνει το γύρω του κόσμου με γαμπρούς και νύφες που το μετανιώνουν την ώρα των όρκων ή ακόμα και ατυχήματα που έχουν συμβεί από και προς την εκκλησία ή στα γαμήλια πάρτι.

Η περίπτωση ωστόσο της 25χρονης Σάρα Κάμινγκς είναι μία από αυτές που μία δυσάρεστη απόφαση μπορεί να πάρει μία πιο ευχάριστη τροπή αν οι εμπλεκόμενοι σκεφτούν το καλό των συνανθρώπων τους. Όπως ανέφερε το Indystar.com, η νεαρή κοπέλα θα παντρευόταν τον συνομήλικό της Λόγκαν Αραούχο. Μία εβδομάδα ωστόσο πριν το μυστήριο, η Κάμινγκς ακύρωσε το γάμο. Δεν θέλησε να πει για ποιον λόγο.

Ήταν ο γάμος των ονείρων της, ο οποίος είχε κοστίσει κοντά στις 30.000 δολάρια σε προετοιμασίες και προμήθειες. «Ήταν απαίσια. Τους πήρα τηλέφωνο όλους προσωπικά να τους εξηγήσω την απόφασή μου. Έκλαψα και ξαναέκλαψα. Μετά όμως σκέφτηκα ότι έχω πληρώσει τόσα λεφτά στις προετοιμασίες. Ειδικά για το φαγητό το οποίο θα πήγαινε στα σκουπίδια», σχολίασε η 25χρονη.

Αφού λοιπόν συνεννοήθηκε με τον -παραλίγο- σύζυγό της, συμφώνησαν η δεξίωση να γίνει κανονικά και να δώσει χαρά στους άστεγους της περιοχής της. Έτσι λοιπόν επικοινώνησαν με τα κοινωνικά κέντρα της Ιντιανάπολις και οι άνθρωποι που βρίσκουν προσωρινή στέγη εκεί χάρηκαν ένα θεσπέσιο γεύμα. Και χαμογέλασαν έστω και λίγη ώρα μέσα στη μουντή καθημερινότητά τους.