Ειδικούς χώρους όπου οι άντρες μπορούν να περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους, την ώρα που οι γυναίκες τους ψωνίζουν, έχει φτιάξει ένα εμπορικό κέντρο στην Κίνα.

Στόχος του εμπορικού αυτού στη Σανγκάη, είναι να μπορούν οι γυναίκες να αφήνουν τους άντρες που δεν έχουν καμία διάθεση να περιφέρονται στα μαγαζιά. Στο εσωτερικό αυτών των ειδικών χώρων για τους άντρες, όπως αναφέρει το BBC, υπάρχει μια άνετη καρέκλα και παλιά βιντεοπαιχνίδια. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν, υπάρχουν όμως σκέψεις να υπάρχει κάποια χρέωση στο μέλλον.

Αρκετοί άντρες δοκίμασαν τους χώρους αυτούς και δήλωσαν πως βρίσκουν την ιδέα πρωτοποριακή. «Πραγματικά τέλεια. Μόλις έπαιξα Tekken 3 και ένιωσα ότι ήμουν πίσω στο σχολείο», ανέφερε ένας από αυτούς.

Ένας άλλος συμφώνησε μαζί του, παρατηρώντας όμως ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. «Δεν υπάρχει εξαερισμός ή κλιματιστικό. Έκατσα να παίξω για πέντε λεπτά και ίδρωσα ολόκληρος».

Η ιδέα έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στα κινεζικά social media. Υπάρχουν εκείνοι που συμφωνούν με την ιδέα, λέγοντας ότι «δίνει σε αυτούς τους άντρες το κίνητρο να πάνε για ψώνια». Άλλοι πάλι, όπως μια γυναίκα, υποστηρίζουν: «Αν ο άντρας μου θέλει να παίξει βιντεοπαιχνίδια, ποιο το νόημα να τον παίρνω μαζί μου».