Η 30χρονη Sarah Bradbury από το Πόρτλαντ, η οποία κατάφερε να αποκτήσει παιδί μετά από οχτώ αποβολές, άφησε τελικά την τελευταία της πνοή κατά τη διάρκεια εξομολόγησης.

Ένας γιατρός που βρισκόταν στην εκκλησία προσπάθησε να την επαναφέρει, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, αλλά η 30χρονη κατέληξε από εσωτερική αιμορραγία στο στομάχι, η αιτία της οποίας παραμένει άγνωστη.

Η Sarah είχε καταφέρει να αποκτήσει το πρώτο της παιδί πρόωρα, όταν αυτό ήταν πέντε μηνών, μετά από 8 αποτυχημένες εγκυμοσύνες. Ενάντια σε όλα τα προγνωστικά, που έδιναν στο «παιδί-θαύμα» 10% πιθανότητες επιβίωσης, ο Joseph κατάφερε να επιζήσει. Το μωρό έκανε οχτώ μεταγγίσεις αίματος και στην ηλικία των έξι εβδομάδων κατάφερε να επιβιώσει από εγχείρηση για αλλαγή βαλβίδας στην καρδιά του.

«Το μόνο που ήθελε η Sarah ήταν να γίνει μαμά. Ήταν γενναιόδωρη και στοργική και νοιαζόταν περισσότερο για τους άλλους παρά για τον εαυτό της» λέει συγκλονισμένος ο 36χρονος άντρας της. «Μόνο ο γιος μου ο Joseph με βοηθάει τώρα να προχωρήσω τη ζωή μου» προσθέτει.