Οι κάτοικοι ενός ήσυχου δρόμου στο Όλνταμ της Μεγάλης Βρετανίας δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν έναν κλεμμένο γερανό να περνάει με μεγάλη ταχύτητα, παίρνοντας παραμάζωμα όλα τα παρκαρισμένα οχήματα που βρέθηκαν στο διάβα του.

Η ορμή του οδηγού του κλεμμένου οχήματος ήταν τόσο μεγάλη που δεν σταμάτησε ούτε στις αυλές των σπιτιών, κάποιες εκ των οποίων κατεδάφισε.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ωστόσο, ο γερανός όταν εκλάπη είχε πάνω στον μηχανικό βραχίονα ένα αυτοκίνητο, το οποίο έσερνε σε όλη την πορεία του μέσα στη γειτονιά. Μάλιστα, ένας άνθρωπος από αυτούς που κοιτούσαν το χάος που άφηνε πίσω του ο γερανός είδε τον χάρο με τα μάτια του όταν το αυτοκίνητο που σερνόταν τελικά έπεσε μεταξύ του δρόμου και της αυλής του.

Οι κάτοικοι δήλωσαν σε βρετανικά ΜΜΕ πως είναι ακόμα σοκαρισμένοι. «Βγήκα στο παράθυρο μου να δω τι συμβαίνει και είδα το μικρό μου μπλε αυτοκίνητο. Ή καλύτερα ό,τι απέμεινε από αυτό», ανέφερε ένας άνδρας που μένει στην περιοχή.

Εν τέλει η καταστροφική πορεία του γερανού σταμάτησε αφού πρώτα διέλυσε συνολικά 14 οχήματα, μέσα στην αυλή ενός σπιτιού. Το ευτυχές είναι πως δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί πολιτών. Η αστυνομία συνέλαβε έναν 28χρονο ως ύποπτο.

odsiufgoi1 odsiufgoi3 odsiufgoi4