Μόλις 30 λεπτά χρειάστηκαν οι ένορκοι για να υποδείξουν ως ένοχο έναν άντρα από το Τέξας, καταδικάζοντάς τον σε ισόβια δεσμά για αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων.

Και ρίχνοντάς του κι άλλα 20 χρόνια επειδή βρέθηκε στην κατοχή του λιγότερο από 1 γραμμάριο μεθαμφεταμίνης!

Ο 56χρονος Τσαρλς Ρόμπερτ Ράνσιερ είχε βέβαια μακρύ ποινικό μητρώο με «αποκλίνουσες σεξουαλικές συμπεριφορές», κάτι που προσυπέγραψε την ενοχή του.

Στο τελευταίο επεισόδιο που τον αφορά (2015), τον είχε βρει ένας ρέιντζερ του Τέξας μέσα στο αμάξι του να ρίχνει καυτό κερί στο στέρνο του. Ο ρέιντζερ είδε κατόπιν ένα κοριτσίστικο μαγιό στημένο στην εντέλεια στη θέση του συνοδηγού.

Ο άντρας συνελήφθη και στον έλεγχο που έγινε στο αμάξι, βρέθηκαν ακόμα περισσότερα παιδικά ρουχαλάκια, γλυκίσματα, κούκλες, μπαλόνια, αλλά και σχοινί, κολλητική ταινία, ακόμα και Viagra.

ddaacsdckfdfdghytgrter1

Με αυτά τα ενοχοποιητικά έφτασε στην αίθουσα του δικαστηρίου και 30 λεπτά μετά τη στιγμή που έφυγαν οι ένορκοι από το δικαστήριο για να συνεδριάσουν, άκουσε την καταδικαστική ετυμηγορία.

Δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά που περνούσε την πόρτα του δικαστικού μεγάρου, καθώς το 2012 τον είχαν πιάσει για «αποκλίνουσα ερωτική πράξη που περιλάμβανε ένα κολοκυθάκι». Κάτι αντίστοιχο έλαβε χώρα και το 2014, όταν τον τσίμπησαν σε έναν γήπεδο μπέιζμπολ, φορώντας αποκλειστικά ένα ζευγάρι γυναικείες κάλτσες, να κάνει σεξ με ένα άλλο λαχανικό.

Το 1995 είχε και μια καταδικαστική απόφαση στο μητρώο του επειδή είχε σκοτώσει έναν αστυνομικό οδηγώντας υπό την επήρεια μεθαμφεταμίνης. Για εκείνο το περιστατικό ανθρωποκτονίας είχε φάει 15 χρόνια, τώρα όμως καταδικάστηκε σε ισόβια για αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων…