Χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν ζωντανά τους φίλους Jay Swingler και Rommel Henry, τους αυτοαποκαλούμενους TGFBro στο Youtube, που θέτουν τις ζωές τους σε κίνδυνο καθώς έχουν με τη θέλησή τους θαφτεί ζωντανοί για 24 ώρες.

Οι δύο άνδρες έφτιαξαν μόνοι τους το «φέρετρό» τους πριν σκάψουν τον «τάφο» τους, στον πίσω κήπο του σπιτιού τους στη Βρετανία. Στη συνέχεια μπήκαν μέσα στο φέρετρο και καλύφθηκαν με χώμα. Αυτό έγινε στις 8 το βράδυ της Πέμπτης, και το ντουέτο πρόκειται να μείνει θαμμένο για 24 ώρες.

Οι δύο φίλοι μεταδίδουν την εμπειρία τους σε live streaming μέσα από το «φέρετρο» και τουλάχιστον 8.000 άνθρωποι παρακολουθούν ή παρακολούθησαν κάποια στιγμή τη «δοκιμασία» τους. Μάλιστα οι TGFBro συνεχίζουν να επικοινωνούν και μέσω Twitter, μέσα από το φέρετρο.

«Ο πισινός μου αρχίζει να πιάνεται…» τουίταρε ο Rommel.

Το δίδυμο δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τον Τύπο. Στο κανάλι τους στο YouTube έχουν ανεβάσει βίντεο που τους δείχνει να μπαίνουν μέσα στα αυτοκίνητα αγνώστων, ενώ εκείνοι σταματούσαν στα φανάρια. Κάποια το εξέλαβαν ως αστείο αλλά άλλοι τρομοκρατήθηκαν.

Σε ένα άλλο «νούμερό» τους χτυπούσαν πόρτες και ρωτούσαν τον κόσμο αν θα μπορούσαν να μπουν στο σπίτι τους για να παίξουν Pokemon Go και σε άλλο βούτηξαν σε 90 λίτρα σάλτσας τσίλι.

asododia2 asododia3 asododia4