Την ώρα που ο μιλούσε στο τηλέφωνο με τον Ιρλανδό πρωθυπουργό, Λίο Βαράντκαρ, τον οποίον και συνεχάρη για την πρόσφατη εκλογική του νίκη, ο Ντόναλντ Τραμπ θεώρησε σκόπιμο να διακόψει τη συνομιλία τους, προκειμένου να πιάσει την κουβέντα με μια δημοσιογράφο, συμπατριώτη του ανθρώπου που είχε στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Ο Αμερικανός πρόεδρος εντόπισε με το… ραντάρ του την ανταποκρίτρια του RTÉ, Καϊτριόνα Πέρι, καλώντας την προς το μέρος του. «Από πού είσαι; Έλα εδώ, έλα. Από πού είσαι;», είπε στη δημοσιογράφο ο Τραμπ, για να μεταφέρει στον Βαράντκαρ: «Έχουμε όλες αυτές τις όμορφες παρουσίες από τον ιρλανδικό Τύπο». Μάλιστα, είπε στον Ιρλανδό πρωθυπουργό: «Έχει ωραίο χαμόγελο στο πρόσωπό της, πάω στοίχημα ότι σου φέρεται καλά».

Η ίδια η δημοσιογράφος δεν έκρυψε την αμηχανία της τόσο όταν εκτυλίχθηκε αυτή η «αλλόκοτη στιγμή», όπως τη χαρακτήρισε με ποστάρισμά της στο Instagram, ενώ αρκετοί από τους followers της δημοσιογράφου έγραψαν ότι η συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου είναι «σεξιστική».

Δείτε το σκηνικό: