Σε μία πράξη χωρίς προφανές αίτιο και λογική προέβη ένας άνδρας σε επαρχία της Τουρκίας, όταν χτύπησε ένα 9χρονο κορίτσι με μία πέτρινη πλάκα στο κεφάλι, αφήνοντάς το αναίσθητο. Το βίντεο με την απεχθή πράξη κάνει τον γύρο του διαδικτύου ενώ ο δράστης έχει συλληφθεί.

Ο 33χρονος Οσμάν παραμόνευε έξω από το σπίτι του μικρού κοριτσιού και, όπως δείχνουν τα πλάνα από κάμερα ασφαλείας, μόλις εμφανίστηκε η 9χρονη μαζί με της φίλες της και τα ποδήλατά τους, εκείνος με μία γρήγορη κίνηση την χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού, φεύγοντας μετά τρέχοντας από το σημείο.

Ένας περαστικός ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού και κάλεσε ασθενοφόρο ώστε να μεταφερθεί το παιδί στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Οι γιατροί κράτησαν το κορίτσι για εξετάσεις και μετά από κάποιες μέρες του έδωσαν εξιτήριο.

Ο άνδρας τελικά συνελήφθη δύο μήνες μετά την πράξη του και λίγες ώρες αφού είχε επιτεθεί επίσης βίαια σε ένα άλλο κορίτσι σε μία στάση λεωφορείου στην πόλη Ατακούμ. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη αν και ακόμα δεν έχει γίνει κατανοητό γιατί πραγματοποίησε αυτές τις βίαιες επιθέσεις στα παιδιά.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες…